EXCLUSIV! Sangele apa nu se face! Decizia surprinzatoare luata de Nicoleta Luciu in privinta tatalui ei betiv. "Il voi aduce acasa la mine, la Miercurea Ciuc"! Amanunte exclusive despre actiunile de ultim moment ale vedetei

Nicoleta Luciu a decis sa isi ajute tatal in prag de Sarbatori si l-a invitat in Ajun de Craciun acasa la ea, la Miercurea Ciuc. Batranul va petrece acolo cateva zile si se va simti ca in Paradis, mai ales ca fata lui i-a pregatit si cateva surprize.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereNicoleta isi ajuta parintele de SarbatoriDesi nu are o relatie foarte apropiata cu tatal ei, Nicoleta Luciu incearca sa treaca peste animozitati si sa ii ofere Sarbatori cat mai fericite.

fara descriereIon Luciu va petrece cateva zile cu fata lui“Nu stiu de ce se tot scrie ca eu si Iuliana l-am uitat pe tata si nu suntem alaturi de el deloc. Ei bine, adevarul este altul. In ceea ce ma priveste, intotdeauna i-am intins o mana de ajutor si am incercat pe cat posibil sa il aduc pe drumul cel bun. Mai mult, l-am sustinut financiar, iar usa casei mele a fost intotdeauna deschisa pentru el, chiar daca el a ales de multe ori alte cai. In fine, nu vreau sa vorbesc prea mult pe aceasta tema, insa, peste cateva zile, tata va veni la mine, la Miercurea Ciuc, si va sta pe perioada Sarbatorilor in casa noastra. Isi va vizita nepotii, iar eu il voi trata, ca in fiecare an, ca pe un parinte pe care il respect si il iubesc. De altfel, asa este si normal…”, a declarat Nicoleta Luciu pentru WOWbiz.ro.

Atitudinea Nicoletei este de apreciat, in conditiile in care este arhicunoscut faptul ca intre ea si Ion Luciu au existat foarte multe probleme de-a lungul anilor! Din pricina alcoolului,barbatul s-a purtat foarte urat cu mama ei, o batea si o teroriza, iar pe bruneta si pe sora sa, Iuliana, le trata urat si le umplea de rusine. Viciul acesta l-a costat mult pe parintele vedetei, care a fost parasit de nevasta si multa vreme, nimeni din familie nu a mai vrut sa stie de soarta lui.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate