EXCLUSIV! Scandal la X Factor! O tanara a luat trei “DA”, dar nu a mai fost chemata la concurs! Tatal solistei e furios pe Delia! “Ea a lucrat-o! E o fatarnica, o persoana cu caracter josnic”

Inca un scandal la X Factor. O cantareata care are un intreg palmares de premii, trofee si diplome, si-a incercat norocul la acest concurs. Desi a primit trei “DA” de la Banica Jr, Brenciu si Delia, bruneta nu a mai fost chemata sa participe in continuare la show.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereEste vorba despre Rodica Tudor, tanara in varsta de 25 de ani, care a facut furori pe scena Festivalului de la Mamaia in 2012 cand a castigat trofeul si marele premiu de 5.000 de euro. Rodica s-a inscris la X Factor si nu a fost admisa, asa ca a incercat si a doua oara cand, culmea, juratii au fost uluiti de interpretarea ei. Cu toate acestea, Rodica nu a a fost nici difuzata pe post, dupa cum sustine, si nici nu a mai fost contactata sa participe la concurs, asa cum era logic.

fara descriereDelia, Brenciu si Banica Jr sunt juratii de la X Factorfara descriereRodica TudorTatal Rodicai a fost prezent in sala in momentul in care fiica lui a cantat la X Factor, la preselectii. Barbatul a auzit si a vazut exact tot ce s-a intamplat.

“Rodica a participat cu un an in urma la X Factor si nu a avut succes. Apoi a zis ca mai incearca o data. Si culmea, a primit trei “Da”. Iar Brenciu si Banica au zis: “Asa ar trebui sa arate un posibil castigator X Factor”. Doar Delia a comentat ceva in batjocura, a luat la misto prestatia Rodicai, desi i-a dat tot “Da”. Delia a lucrat-o pe Rodica, de aceea nu a mai fost chemata sa participe in continuare la concurs, desi era admisa cu trei “Da”. Delia e o fatarnica, o mare fatarnica, o persoana cu caracter josnic. Ea nu poate canta mai bine decat fata mea. Brenciu si Banica au fost ok, s-au purtat frumos. Pe Rodica nici macar nu au mai dat-o pe post”, ne-a spus tatal Rodicai Tudor.fara descriereIn 2012, Rodica a castigat trofeul Festivalului Mamaiafara descriere

Rodica a cantat cu Mirabela Dauer, colaboreaza si cu teatrul Toma Caragiu din Ploiesti, alaturi de alti artisti renumiti, si are multe spectacole la care participa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate