EXCLUSIV  Scandal-monstru in puscarie! Gigi si Giovani Becali s-au certat rau, prin mesageri, pentru un milion de euro

Patronul Stelei si varul sau sunt iar la cutite. Totul a plecat de la ochiul diavolului, banii! In prag de Sarbatori, Gigi si Giovani Becali s-au certat din cauza unui transfer.

Distribuie pe:

fara descriereIn 2014, Steaua l-a vandut pe Florin Gardos la Southampton pentru aproape 7 milioane de euro. A fost practic cea mai importanta lovitura data de un club din Liga 1 in sezonul recent incheiat. Aceasta mutare fabuloasa nu ar fi fost posibila pentru Gigi Becali daca nu ar fi fost intermediata de fratii Becali. In momentul incheierii tranzactiei, Giovani ar fi stabilit cu patronul Stelei un comision pe masura: un milion de euro.

fara descriereSursele WOWBIZ.ro sustin ca acel comision este motivul pentru care Gigi si Giovani s-au certat recent. Impresarul i-a cerut varului sau sa ii dea acei bani, pentru ca au trecut cateva luni bune de la semnarea transferului, fapt ce a starnit mania lui Gigi: "Ce vrea, ba, ala? Pai, ala e comision? Imi cere un milion de euro. Pai eu il vindeam oricum pe Gardos. Nu ii dau atatia bani", ar fi fost mesajul trimis de seful Stelei, prin intermediari, lui Giovani. In aceste conditii, situatia dintre ei a redevenit una extrem de tensionata.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate