Exclusiv | SCANDAL | "Regii" Daniel si Dorin Cioaba s-au certat definitiv din cauza coroanei! Nici la un an de la moartea tatalui lor cei doi nu-si vorbesc

A trecut un an de la moartea regelui rromilor Florin Cioaba, dar lupta pentru putere i-a facut pe cei doi descendenti sa devina din frati, dusmani.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDaniel Cioaba a fost numit regele rromilor din Romania, iar fratele sau mai mare Dorin, regele international al rromilorDorin Cioaba este fiul cel mare al regelui Florin Cioaba si pana la moartea tatalui sau, se stia ca el este urmasul pe tron al celui care s-a autonumit "regele tuturor rromilor". Ar fi trebuit ca Dorin sa fie rege si sa mosteneasca coroana si sceptrul tatalui sau.

Ca in filme insa, chiar in ziua inmormantarii tatalui lor, a avut loc o lovitura "de stat" incredibila. Daniel Cioaba, fratele cu 10 ani mai mic ca Dorin, a fost incoronat de mama lui, primind toate insemnele regale pe care le avusese si tatal lui: coroana, sceptrul si lantul. Pentru ca scandalul in lumea rromilor sa nu izbucneasca, s-a apelat la un tertip: Daniel a fost numit regele rromilor din Romania, iar Dorin - rege international al rromilor. Astfel, fiul cel mic ii conduce pe rromii din tara, iar Dorin se ocupa de relatiile internationale. De altfel, Dorin Cioaba a primit si el o coroana, una facuta in graba, din 24 de monede din aur de 24 de karate.fara descriereDorin Cioaba a primit o coroana facuta in viteza din 24 de monede de aur

Dupa cele doua incoronari, care au avut loc in casa familiei Cioaba, langa sicriul lui Florin Cioaba,
Dorin a anuntat ca intreaga avere a tatalui sau va fi mostenita de Daniel Cioabă, iar lui ii va ramane ceea ce l-a invatat tatal sau in timpul vietii.

Desi totul a parut ca este in regula pentru cei doi frati, din acel moment cei doi regi nu si-au mai vorbit. Daca nici acum, dupa un an, Dorin nu vrea sa recunoasca faptul ca intre el si Daniel este o rutura definitiva, Daniel Cioaba a explicat pentru WOWbiz.ro de unde a pornit scandalul. Barbatul spune ca fratele sau mai mare ar fi incercat sa plece din casa lui Florin Cioaba cu coroana si sceptrul inainte ca incoronarea sa aiba loc. “Faptul ca el a vrut sa plece din casa cu aceste lucruri si ca a avut si alte pretentii, a condus la o cearta intre noi”, a explicat Daniel Cioaba, fara sa vrea sa dea alte detalii.

Daniel Cioaba a marturisit ca desi din acea zi s-a produs ruptura totala de fratele sau, familia acestuia este totdeauna binevenita in casa lui. "Ca sa zic asa, discutiile au fost intre mine si fratele meu. Nu avea niciun sens sa amestecam familiile noastre", a spus Daniel, care a precizat ca sotia si copiii lui Dorin sunt mai mereu invitati in casa lui, desi de atunci, Dorin nu i-a mai calcal pragul casei.

Contactat telefonic de WOWbiz.ro, Dorin Cioaba a declarat ca intre el si fratele sau nu a existat nicio neintelegere: "Nu exista niciun conflict cu fratele meu", a spus, sec, Dorin Cioaba.

Imagini exclusive! Decizie incredibila a lui Dorin Cioba! N-ai idee cum si-a comemorat tatal la un an de la moartea lui neasteptata in Turcia!

EXCLUSIV | De ce ii e frica regelui Daniel Cioaba de mare. "E ca un cosmar pentru mine" Citeste motivul pentru care liderul rromilor isi face concediile doar la munte!

FOTO! Obiectele de suflet ale lui Florin Cioaba nu au fost mutate din vila "regelui"! Mobilierul aurit si statuetele placate cu aur au ramas exact unde le-a lasat raposatul lider rom!

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate