EXCLUSIV! Scandal urias! Dansatoarea care a supravietuit incendiului de la restaurantul Beirut e aratata cu degetul! Rudele colegelor sale moarte ii aduc acuze dure! "Nici o lumanare nu a aprins la mormantul lor!"

Nicoleta Buirencu este dansatoarea care a supravietuit tragediei de la restaurantul Beirut din Constanta. Tanara a avut arsuri grave si a petrecut cateva saptamani in spital in Capitala. Acum este bine, si-a reluat viata si a vrut sa stearga cu buretele tot ce s-a intamplat la inceputul anului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

In incendiul de la restaurantul Beirut, din aprilie, au murit trei tinere: o cantareata si doua dansatoare. O alta a supravietuit (foto: cugetliber.ro)Nicolle, asa-i spun apropiatii dansatoarei care a supravietuit incendiului de la restaurantul Beirut din Constanta si care acum este bine. Alte trei colege si-au gasit insa sfarsitul in tragedie, arse de vii in camaruta de deasupra localului, care le tinea loc de vestiar.Asa arata acum NicolleNicoleta Buirencu era dansatoare in restaurantul Beirut

Nicolle a fost salvata in ultimul moment, ea fiind scoasa pe brate de un pompier, cu arsuri grave la caile respiratorii.

Timpul a trecut, Nicolle s-a facut bine si a revenit la viata ei de dinaintea tragediei. Insa vrea sa uite seara zilei de 5 aprilie, cand s-a intamplat tragedia. Cel putin asa incearca sa-si explice nepasarea ei rudele fetelor moarte. Acestea o acuza, foarte suparate, ca in cele opt luni de la incendiu, Nicolle nu a luat legatura cu niciuna dintre rude, nu a trimis un mesaj si nu a fost sa aprinda macar o lumanare la mormantul colegelor ei.Mormantul cantaretei Nicoleta Cengher este mereu plin de flori

“Nicolle nu a dat nici un semn in perioada asta. Macar un mesaj de condoleante pe paginile de facebook, facute in memoria Nicoletei, putea sa posteze. Niciodata nu a incercat sa ia legatura cu noi”, ne-a spus foarte suparata Mariana, mama Nicoletei Cengher.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate