EXCLUSIV! Scandal urias! Dansatoarea care a supravietuit incendiului de la restaurantul Beirut e aratata cu degetul! Rudele colegelor sale moarte ii aduc acuze dure! "Nici o lumanare nu a aprins la mormantul lor!"

Nicoleta Buirencu este dansatoarea care a supravietuit tragediei de la restaurantul Beirut din Constanta. Tanara a avut arsuri grave si a petrecut cateva saptamani in spital in Capitala. Acum este bine, si-a reluat viata si a vrut sa stearga cu buretele tot ce s-a intamplat la inceputul anului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereIn incendiul de la restaurantul Beirut, din aprilie, au murit trei tinere: o cantareata si doua dansatoare. O alta a supravietuit (foto: cugetliber.ro)Nicolle, asa-i spun apropiatii dansatoarei care a supravietuit incendiului de la restaurantul Beirut din Constanta si care acum este bine. Alte trei colege si-au gasit insa sfarsitul in tragedie, arse de vii in camaruta de deasupra localului, care le tinea loc de vestiar.fara descriereAsa arata acum Nicollefara descriereNicoleta Buirencu era dansatoare in restaurantul Beirut

Nicolle a fost salvata in ultimul moment, ea fiind scoasa pe brate de un pompier, cu arsuri grave la caile respiratorii.

Timpul a trecut, Nicolle s-a facut bine si a revenit la viata ei de dinaintea tragediei. Insa vrea sa uite seara zilei de 5 aprilie, cand s-a intamplat tragedia. Cel putin asa incearca sa-si explice nepasarea ei rudele fetelor moarte. Acestea o acuza, foarte suparate, ca in cele opt luni de la incendiu, Nicolle nu a luat legatura cu niciuna dintre rude, nu a trimis un mesaj si nu a fost sa aprinda macar o lumanare la mormantul colegelor ei.fara descriereMormantul cantaretei Nicoleta Cengher este mereu plin de flori

“Nicolle nu a dat nici un semn in perioada asta. Macar un mesaj de condoleante pe paginile de facebook, facute in memoria Nicoletei, putea sa posteze. Niciodata nu a incercat sa ia legatura cu noi”, ne-a spus foarte suparata Mariana, mama Nicoletei Cengher.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate