EXCLUSIV! Scandal uriaș între Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru! Erau cei mai buni prieteni, acum...

Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru au fost bănuiți, de-a lungul timpului, că ar fi fost iubiți, chiar dacă, de fapt, fostul prezentator TV și colega lui de platou de atunci aveau în comun un singur lucru, cel puțin din punct de vedere amoros: le plăceau amândurora bărbații.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Razvan Botezatu si Raluca Dumitru
Razvan Botezatu si Raluca Dumitru erau banuiti ca pregatesc nunta


In articol:

Cu toate acestea, chiar și după ce s-au despărțit în plan profesional, iar Răzvan Botezatu a plecat, pentru doi ani, în Germania, iar Raluca Dumitru a rămas aici, prietenia lor a rezistat... Până acum...

Citeste si: Răzvan Botezatu, decizie incredibilă când vine vorba de iubiți! Ne-a spus totul EXCLUSIV

Citeste si: Răzvan Botezatu, în centrul unui nou scandal! Prietena lui l-a făcut praf, în mijlocul străzii! ”Doar tu contezi”

Citeste si: Raluca Dumitru, anunț șocant! Vrea să facă un copil cu Răzvan Botezatu

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Nu de altceva, dar, de ceva vreme, între Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru nu mai există nimic. ”Nu mai vorbim nici la telefon”, ne-a recunoscut Răzvan Botezatu. Motivul? Tot el l-a explicat. ”Când m-am întors în România și am luat-o de la zero, din nou, aveam nevoie de ajutorul ei. Doar că și Raluca Dumitru trecea printr-o perioadă dificilă, se despărțise de bărbatul cu care a stat destul de mult timp și între noi lucrurile nu au mai fost la fel. Ne-am certat de curând, și ne-am certat serios. Nu voi intra în amănunte, nu e elegant, dar nu știu nici măcar dacă ne vom împăca. Claudia Stoica, care este prietena noastră, a amândurora, tot încearcă să ne împace, dar Raluca Dumitru nu vrea să recunoască că a greșit și ea... Și ea, și eu, suntem încăpățânați și nu o sa fac eu primul pas, mai ales că nu am greșit eu”, ne-a spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

Razvan Botezatu
Razvan Botezatu si Claudia Stoica sunt prieteni foarte apropiati

Mai mutl decât atât, Răzvan Botezatu, odată cu cearta avută cu Raluca Dumitru, s-a văzut nevoit să ia o decizie dificilă. ”Aveam programat să filmăm un reality show în trei, era implicată Raluca Dumitru, CLuadia Stoica și, normal, eu. Acum nu îl vom mai face în trei, îl voi face doar cu Claudia Stoica. Deja am aranjat primele filmări, le vom face în Timișoara, unul dintre orașele mele favorite, un oraș pe care vreau să îl văd de mult timp, mai ales că am auzit doar lucruri bune despre Capitala Vestului de la prieteni. Așa că, săptămana viitoare vom filma acolo, dar doar eu și cu Claudia Stoica, Raluca Dumitru nu mai e implicată”, ne-a mai spus Răzvan Botezatu.

 

Raluca Dumitru voia un copil de la Răzvan Botezatu

Chiar dacă Răzvan Botezatu este gay declarat, Raluca Dumitru a recunoscut în studioul WOWbiz.ro că se gândește să devină mamă, iar copilul să fie făcut cu Răzvan Botezatu. ”Dacă eu nu o să găsesc persoana potrivită cu care să mă mărit, am zis că, până la urmă, o să fac un copil cu Răzvan Botezatu”, a spus Raluca Dumitru, în exclusivitate, în studioul WOWbiz.ro, lucru pe care Răzvan Botezatu l-a și acceptat la acea vreme.

Razvan Botezatu
Razvan Botezatua ramas fara Raluca Dumitru

Cu toate acestea, la puțin timp, cei doi s-au certat și în public, la o terasă, momentul fiind, de altfel, filmat. ”Toată lumea întreabă de Raluca Dumitru! Spune-le de ce nu apari pe live-uri”, a fost întrebarea care a declanțat cearta. ”Pentru că nu vrei tu!”, a replicat Raluca Dumitru. Iar Răzvan Botezatu de atât a avut nevoie ca să treacă ”la atac”. ”Nu, nu! Vă spun eu de ce! Pentru că această doamnă, asta, sclifosita asta, nu vrea să vină pentru că noi stăm într-un cartier verde, departe, și nu își dorește să facă prea mult pe drum. Și sclifosita asta cu ruj roșu pe bot, nu vine... A venit de 3 ori... (într-o lună, n. red.). A venit, mi-a făcut curățenie și mi-a cerut banii că și-a stricat unghiile”, a dezvăluit, despre Raluca Dumitru, Răzvan Botezatu.

 

Galerie foto 
Citește și:

Dan Nicorescu, probleme serioase după ce i-a fost spartă casa și a fost bătut! Cu ce se confruntă celebrul milionar

Primele imagini cu Nelson Mondialu la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de hoți VIDEO

Incredibil: Ce salarii au angajații Hornbach și de ce rămân mulți ani în cadrul companiei? S-au investit peste 3 milioane de euro pentru asta

Dezvăluiri de ultimul moment! O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a spus tot adevărul: "Am dormit cu Iancu în același pat.."

Nelson Mondialu, la un pas să fie violat de tâlharii care l-au snopit în bătaie. „Tot ce au făcut a fost indecent. Au vrut să-mi spargă...” VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies