EXCLUSIV! Scena FABULOASA intr-un restaurant din Capitala! Ogica radea in gura mare de Laurette, povestind ca era saraca lipita cand a ajuns in Bucuresti! Modelul era la cativa metri de el si auzit TOT!

Un restaurant de lux din zona Primaverii a fost, in urma cu o saptamana, cadrul actiunii unei scene parca desprinse din cascadorii rasului.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereStelian Ogica, unul dintre protagonisti, depana amintiri impreuna cu niste amici, la o masa mai retrasa din local. La un moment dat, din poveste in poveste, dupa doua-trei pahare de vin, volumul discursului celui mai cunoscut jucator de Loto a crescut, chiar cand le relata prietenilor, cu lux de amanunte cum era Laurette cand a cunoscut-o, cum a venit mulatra de la Braila cu o masina Dacia 1310 si cu un bagaj pe care a fost nevoit sa-l lege cu siretul pentru ca nu se inchidea, dar si cum arata garsoniera fara pat in care a cazat-o.

Nimic neobisnuit pana aici, ca doar toti vorbim vrute si nevrute cu prietenii, doar ca Stelian Ogica a constatat cu stupoare, cand s-a ridicat de pe scaun ca Laurette era la doua mese distanta de el si lua cina cu Ciprian Nistor, fostul iubit al Adinei de la Heaven.

Ogica a povestit, in gura mare, de puteai sa auzi si din parcare cum era Laurette cand a venit in Bucuresti, ce harb de masina conducea si, nu in ultimul rand, cum a dus-o el intr-o garsoniera murdara, fara pat, pentru ca nu avea unde sa stea. Nu si-a dat seama ca "subiectul" era la cativa metri de el si mai mult ca sigur a auzit tot.  I-a pierit si pofta de mancare si statea cu capul in palme, saraca”, a spus un client al restaurantului pentru WOWbiz.ro.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate