Vedete

EXCLUSIV! Schimbare incredibila de job pentru Leonard Miron! Fostul realizator tv si-a dat demisia de la banca si va fi director de croaziera! O sa ramai masca atunci cand o sa vezi ce salariu lunar va avea Leo!

Leonard Miron si-a dat demisia de la banca pentru care lucra in Anglia si s-a angajat ca “director de croaziera” la o importanta agentie de turism.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fostul prezentator de la TVR s-a stabilit de mai mult timp in Anglia, la Reading, unde traieste alaturi de partenerul sau de viata, spaniolul Miguel. Prima slujba a lui Leonard Miron in Anglia a fost de functionar care intampina clientii la sucursala bancii Barclays din Reading, acolo unde salariul sau lunar era undeva aproape de 3.000 de lire sterline. Acum cateva zile, Leonard si-a dat demisia de la banca pentru ca s-a angajat la o agentie de tursim, SAGA Holidays, pe postul de “director de croaziera”. De altfel, Miron era un fan al croazierelor, el si Miguel calatorind frecvent pe vase, in jurul lumii. Miron si-a anuntat prietenii ca “este timpul pentru o schimbare importanta: de la banca la SAGA. Prima excursie va fi pe 18 martie. Wow!”. Agentia de turism la care s-a angajat Leonard organizeaza croaziere pe marile si oceanele lumii, cu doua vase uriase, Saga Sapphire (capacitate de peste 1500 de oameni) si Saga Pearl (800 de oameni). Ca director de croaziera, Miron trebuie sa supervizeze toate activitatile ce se deruleaza pe vas, sa ia decizii rapid, sa coordoneze majoritatea departamentelor, sa vorbeasca 2-3 limbi straine. Pentru inceput, salariul lui Miron va fi de 50.000 de lire pe an (aproape 4.000 de lire pe luna), dar o data ce va capata experienta el va putea sa-si tripleze veniturile!

 

 

Galerie foto