EXCLUSIV! Scrisoarea lăsată de criminalul de la Onești! ”Aceasta este lista celor care mi-au distrus viața. Să nu ajung să fiu acuzat de terorism”!

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a executat doi muncitori de la balconul unui apartament din Onești, a lăsat un mesaj prin care îi indică pe toți cei care i-au făcut rău și care ar trebui să plătească.

criminal onesti
Autor: Radu Constantin

In articol:

Gheorghe Moroșan a lăsat un mesaj prin care explică mecanismele prin care a fost lăsat fără apartamentul de la Onești, pe baza unor abuzuri, după cum el însuși susține. Moroșan a redactat o lungă listă de persoane care se fac vinovate că i-au distrus viața (identitatea lor a fost ascunsă din motive lesne de înțeles).

Mesajul se încheie cu o amenințare clară la adresa vinovaților și cu un avertisment dur: ”sper să nu ajung să fiu acuzat de terorism”.

Scrisoarea respectivă a fost redactată în urmă cu 5 ani și transmisă mai multor jurnaliști importanți din România, într-o încercare disperată de a recupera bunurile care i-au fost confiscate în urma unui proces catalogat de el nedrept. De altfel, presa locală a scris pe larg, în perioada 2002-2010 despre situația soției lui Moroșan, condamnată pentru dispariția a mai multe tone de materiale din gestiunea combinatului la care lucra.

Scrisoarea integrală a criminalului de la Onești

criminal onesti, sotie
Gheorghe Moroșan și soția lui, Aurelia

Continuând procesele gestionara ANULEAZĂ PROCESELE VERBALE DE ADJUDECARE CU HOTĂRÂRILE DIN 2005 ȘI 2007. În 2007, EXECUTORUL B.

D. TRECE ÎN NEFIINȚĂ. La cererile nenumarate ale lui B. D. adresate altui HOȚ ȘI BANDIT EXECUTOR T. A. REDESCHIDE UN ALT DOSAR DE EXECUTARE CU ACELAȘI CONȚINUT CA ȘI PRIMUL DOSAR CARE A FOST ÎNTEMEIAT DE B. D. CARE A FOST ANULAT PRIN HOTĂRÂRI JUDECATORESTI ȘI PRESCRIS ÎN ACELAȘI TIMP. Ca după acesta mai deschide și un PROCES DE PARTAJ în care trece apartamentul de pe numele lui Moroșan Gheorghe lui Moroșan Aurelia fără a avea la bază un document valabil.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Cum au reacționat cei care trebuiau să împiedice tragedia din Onești: „Râdeau și făceau glume”! Fragemente din dialogul cu criminalul

După aceste întâmplări, în ziua de 15 IULIE 2010, ACEST JEG AL SOCIETĂȚII AȘA NUMIT T. A., ÎMPREUNA CU UN ALT SPECIMEN DE B. D., JURIST LA SC. CHIMCOMPLEX SA BORZEȘTI ÎMPREUNĂ CU TREI JANDARMI AI COMANDAMENTULUI ONEȘTI: -PLUTONIER MAJOR T. S. -SERGENT MAJOR P. I., -SERGENT MAJOR S. M. -ȘI DOI MUNCITORI CU RĂNGILE DE LA SC CHIMCOMPLEX SA BORZESTI S-AU DEPLASAT PENTRU A FACE EVACUARE ABUZIV NEAVÂND UN ORDIN DE EVACUARE CU O HOTĂRÂRE JUDECATOREASCĂ DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ DEȘI FIIND LA ACEA DATA DE 15 IULIE UN PROCES PE ROL. AU APELAT LA VIOLENȚĂ, AU FOLOSIT ARMELE DIN DOTARE INCLUSIV CĂTUȘELE, AU FURAT TOATE BUNURILE MOBILE DIN LOCUINȚĂ INCLUSIV: BANI, BIJUTERII, ACTE ORIGINALE DE PROPRIETATE, ACTE DE IDENTITATE, TOATE ACESTE AU FOST SUSTRASE NOAPTEA CU MAȘINI ÎNMATRICULATE ÎN BULGARIA. DUPĂ CARE, BANDITUL JUSTIȚIEI, T. A. FACE INVENTAR DUPĂ MIOPIA PE CARE O ARE, FĂRĂ MARTORI, DOAR EL ȘI B. D. AU DEBANDAT IMOBILUL 100%, LE MAI LIPSEA CLOSETUL.

În contiuare m-am adresat și altor bandiți pe care noi, poporul, îi plătim din bani publici cum ar fi: MINISTERUL DE JUSTITIE, MINISTERUL DE INTERNE- care trimite spre rezolvare tot în Județul BACĂU, COMISAR ȘEF POLITIE ONEȘTI M. E., CHESTOR DE POLIȚIE O. V., PROCUROR ȘEF LA PARCHETUL CURȚII BACĂU S. I., PROCUROR MILITAR BACĂU P. C. CARE IA DECLARAȚII TELEFONICE, PROCUROR MILITAR BUCUREȘTI M. M., PROCUROR GENERAL MILITAR COLONEL MAGISTRAT A. N. CARE TRIMITE RĂSPUNS DE ANALFABET, SE CONTRAZICE SINGUR, CRED CĂ ESTE PROCUROR FĂCUT LA APELUL BOCANCULUI, PROCUROR S. N. PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BACĂU, CONSILIER DE STAT G. C. P.

Citeste si: Criminalul din Onești făcea amenințări încă din 2018! Gheorghe Moroșan: „Cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă!”

La toți m-am adresat cu subiect și predicat dar răspunsurile lor variază în nenumărate rânduri. Să nu credeți că cele relatate sunt doar VORBE, AM DOVEZI. În cazul în care nu se vor lua măsuri, voi fi nevoit de a-mi face dreptate și atunci să nu fiu acuzat de terorism ci aceasta va fi singura cale spre rezolvare PROBLEMEI MELE. Și să nu credeți că aici se termină lista persoanelor implicate”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doi bărbați au fost uciși cu sânge rece, după ce au fost ținuți ostatici! Ce s-a întâmplat cu răpitorul din Onești

Criminalul din Onești, dus de urgență la spital după ce a fost împușcat de polițiști. Martorii tragediei: „Lăsați-l să moară!”

Imagini cutremurătoare de la negocierea din Onești! Incredibil cum au fost ținuți ostaticii

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Horoscop, 12 aprilie, luni. Zodia care nu trebuie să vândă sau să cumpere: Evită să-ți faci noi prieteni!

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Kremlinul face anunțul așteptat de toată lumea. E vorba de războiul din Ucraina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies