EXCLUSIV! Se pregateste un nou scandal in muzica?! Lovitura pentru Andreea Antonescu! Ea canta “Mosule, ce tanar esti” in toate concertele ei, dar nu are voie sa o faca!

Andreea Antonescu merge in spectacole si, pe langa piesele ei, nu multe la numar, mai interpreteaza si melodii din vremea trupei Andre. Una dintre ele este “Noapte de vis” (“Mosule, ce tanar esti” - cum o stiu toti fanii fetelor), piesa care se potriveste de minune cu venirea sarbatorilor.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereAsta e costumatia de scena a Andreei Antonescu cand canta "Noapte de vis"Astfel, Andreea Antonescu canta melodia facuta acum 17 ani, cand ea era in trupa Andre, in 2014. Mai mult, satena a facut si costume de Craciunita pentru ea si dansatoarele ei.

Piesa “Noapte de vis” (“Mosule, ce tanar esti” – cum ii spune multa lume) a fost facuta de tatal Andreei Balan, fosta ei colega de trupa. Antoneasca canta acum piesa fara sa fi cerut acordul cuiva.fara descriere

“Antoneasca nu are piese, deci nu are ce canta. In loc sa cante o melodie veche, de 17 ani, facuta de compozitorul Sandel Balan, mai bine ar inregistra o melodie buna. Se cunoaste cu multi compozitori si ar putea intra in studio-ul cuiva. Cu 800 – 1.000 de euro iti faci o super piesa. Sau daca voia “Mosule, ce tanar esti”, macar ii facea un negativ pentru 2014. Asa sigur nu va reusi sa se relanseze in muzica, cum isi doreste. Plus ca ea canta piesa fara ca macar sa fi cerut acordul lui Sandel Balan. Daca omul se enerveaza si-i zice ca nu are dreptul sa cante? Ce face Antoneasca? Si Balanca merge in concerte si canta piese din trupa Andre, dar sunt adaptate anului 2014, sunt modificate, remixate. Si canta cate un minut dintr-o piesa, ea isi incepe show-urile cu melodiile noi pe care le are in promovare. Daca o mai calca mult pe Balanca pe coada, s-ar putea sa se enerveze si Antoneasca sa nu mai cante nicio “Noapte de vis””, ne-au declarat surse din lumea muzicii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate