EXCLUSIV! Semn clar de impacare in clan! Certata la cutite cu tatal ei, Nicoleta Guta va concerta pentru prima data in clubul manelistului din Petrosani! Nicolae isi amenintase fata ca o altoieste daca o prinde cu amantul prin oras!

Nicoleta Guta va da sambata un concert in clubul tatalui sau, Nicolae Guta, cu care este certata la cutite de un an de zile.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereNicolae Guta nu mai vorbeste cu fiica sa, Nicoleta, de aproape un an, de cand aceasta a decis sa-si paraseasca sotul, Andrei Caldarar, pentru Mircea Constantin. Manelistul i-a tinut partea ginerelui sau si nu a acceptat atitudinea razboinica a fiicei sale, amenintandu-i pe fugari chiar cu corectia fizica! fara descriereDe curand, Guta si-a deschis in Petrosani un club de manele, la inaugurare sustinand un concert la care au fost invitati fiii sai, Nicu si Cosmin, dar nu si Nicoleta. Cum Guta este prins acum in scandalul cu Beyonce de Romania si Narcisa, Nicoleta a profitat si si-a programat un spectacol chiar in clubul tatalui sau. Acesta va avea loc sambata seara, iar cei care doresc sa o vada live pe Nicoleta Guta trebuie sa achite 20 de lei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate