EXCLUSIV! Simina e istorie! Jador s-a cuplat cu altă bombă sexy de la Puterea Dragostei! Vezi imaginile incredibile cu cei doi "porumbei"!

Jador s-a cuplat cu altă bombă sexy de la Puterea Dragostei! Simina e istorie!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Jador s-a despărţit de frumoasa Simina în urmă cu două săptămâni, dar a lăsat să se înţeleagă că nu exclude posibilitatea unei împăcări şi că a rămas în relaţii foarte bune cu frumoasa brunetă.

Citeste si: Topul celor mai iubite fete de la Puterea Dragostei în funcţie de numărul de urmăritori de pe conturile oficiale de insta! Cine crezi că este pe primul loc?

"Poate că mulţi nu ştiu sau nu cred că între mine şi Simina sunt sentimente adevărate. Noi, ca pereche, nu am trăit doar ce s-a văzut în faţa televizoarelor. Noi am purtat zeci de conversaţii telefonice de când am ieşit eu din casă, am râs, ne-am făcut confidenţe, ne-am sfătuit reciproc, ne-am încurajat...Din păcate însă, deşi am zis că nu vom apleca urechea la bârfe şi răutăţi, între noi a încolţit neîncrederea, a apărut gelozia... Eu ţin la Simina, o respect şi îi apreciez principiile. Este o femeie de calitate şi vreau să ştie că sunt mereu la doar un telefon distanţă dacă are nevoie de mine. Ne-am despărţit, este adevărat, dar am rămas în relaţii bune şi cine ştie ce se va întâmpla? Nu ştiu dacă mai sunt şanse de împăcare... Dar niciodată să nu spui niciodată.", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro acum o săptămână.

Jador s-a cuplat cu altă bombă sexy de la Puterea Dragostei! Vezi cât de fericiţi sunt cei doi!

Ei bine, fanii emisiunii Puterea Dragostei vor avea un şoc! Jador s-a întâlnit la un suc şi s-a pupat, acum câteva zile, cu altă brunetă sexy care a devenit celebră la emisiunea prezentată de Andreea Mantea.

Citeste si: Jador, cadou fabulos de câteva zeci de mii de euro! Vezi ce maşină de lux îşi cumpără artistul care a dat lovitura în industria manelelor!

Este vorba despre Andreea, tânăra superbă care a ieşit din casă în urmă cu două luni. Dar nu mai avem ce să vă spunem, căci imaginile sunt grăitoare....

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: