Exclusiv | Simona Trasca isi opereaza nasul a patra oara! “M-am programat la interventie! Nu pot respira, am o gaura la nas si e deplasat!”

Simona Trasca a sperat pana in ultimul moment ca va scapa de operatia la nas. Din pacate insa, nu are incotro. Peste cateva zile, blonda va face a patra interventie la nivelul nasului si spera sa fie si ultima.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereSimona si-a spart nasul in DeltaSimona Trasca si-a spart nasul in Delta, in august. Blonda, impreuna cu cativa prieteni, de dragul distractiei, s-a urcat pe un colac imens tras de o salupa. Din cauza vitezei foarte mari probabil, colacul s-a rasturnat si Simona impreuna cu prietenii ei au cazut unul peste celalalt. Blonda s-a ales cu nasul spart, in urma cazaturii, pentru ca s-a lovit de cotul unui amic. Pentru cateva momente, Simona a fost chiar inconstienta.fara descriere

Dupa ce si-a revenit a fost imediat la doctor. A incercat un tratament, in speranta ca va scapa de operatie. In urma investigatiilor amanuntite insa, Trasca a primit o veste nu prea buna: nasul trebuie operat cat mai repede.

“Am fost la Kasem ca sa ma consulte si mi-a spus ca osul fracturat s-a sudat stramb si ca e nevoie de interventie. Am stat si m-am gandit cateva saptamani si duminica seara, dupa ce am fost la Mitropolie, m-am culcat si am visat ca m-am operat la nas. M-am trezit pentru ca nu puteam sa respir. Si daca am probleme cu respiratia, nu e bine, de aceea mi-am facut curaj sa ma operez. Azi (luni – n.r.) m-am dus la Kasem ca sa ma programez la operatie. Mi-e o frica de mor. Cand am intrat in cabinet m-a luat cu transpiratie. Am nasul deplasat, e stramb, e mutat cu totul, si am si o gaura acolo unde a fost fracturat si s-a sudat. Nu pot sta asa. Mi-e frica, sper sa fie ultima operatie. Am promis solemn ca nu mai fac nimic, nu ma mai dau cu colacul, cu schiurile, cu sania, cu nimic. Daca puteam sa respir bine, sigur mai amanam. Acum e stabilit deja, peste cateva zile ma operez iar”, a declarat Simona Trasca pentru WOWbiz.ro.fara descriereDupa ce si-a spart nasul, Simona isi ascundea cicatricea cu plasturi

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate