EXCLUSIV! Sora Mariei Chițu de la Survivor România, despre relația Războinicei cu Albert Oprea: „Mi se pare puțin ciudat...”

Marta, sora Mariei Chițu de la Survivor România, declarații despre sora ei mai mare.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Marta Chițu, sora Mariei de la Survivor România 2021, a făcut primele declarații despre parcursul Războinicei în competiția din republica Dominicană. Tânăra a vorbit în exclusivitate despre sora ei mai amre, cât și despre relația pe care o are cu Albert Oprea. Ea susține că sora ei nu a venit cu o strategie în competiție. 

„Eu o cunosc pe Maria și stiu că s-a uitat de vreo două, trei ori la emisiune. Când a ajuns acolo nici nu cred că știa cum îi cheamă pe toți, dar cine e favorit. Ea e omul care se uită imediat la nedreptate. Ea a și spus la un moment dat, când se certa cu Sorin, că a văzut nedreptatea care i se făcea lui Albert și i-a luat partea”, a declarat Marta Chițu, în exclusivitate pentru „Ștafeta mixtă”.

Întrebată despre sărutul dintre Albert Oprea  și Maria Chițu, Marta a mărturisit că îi este greu să se pronunțe și să vorbească despre sentimentele surorii ei din fața televizorului. 

„Acel sărut, ar trebui să știu exact ce s-a întâmplat, ca să îmi dau seama. Dacă, într-adevăr, a sărutat-o, mi se pare puțin ciudat că nu i-a cerut permisiunea”, a declarat Marta.

Sora Mariei Chițu a răspuns sincer despre părerea pe care o are despre Albert Oprea.  „Îl consider un băiat bun la suflet. Este un pic mai bleguț din punctul meu de vedere”, a adăugat tânăra.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

survivor romania
Marta Chițu, sora Mariei de la Survivor România 2021 [Sursa foto: Captura Video]

Pe cine place Maria Chițu: Albert Oprea sau Marius?

Din punct de vedere fizic, Marius se apropie mai mult de gusturile Mariei Chițu. Sora Războinicei a mărturisit că ceea ce ar putea să o atragă mai mult de Albert Oprea este caracterul lui.

„Eu consider că, din gusturile pe care știu că le are, că i-ar plăcea mai mult de Marius. S-ar putea să nu îi placă mai mult de Marius decât de Albert, dacă ne luăm după cracter.

Eu cred că nu îi place de niciunul”, a adăugat Marta.

Citeste si: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Albert Oprea și Maria Chițu de la Survivor România! Imaginile vorbesc de la sine

Familia Mariei Chițu urmărește în fiecare săptămână Survivor România 2021 pentru a o vedea pe Războinică. Cel mai dificil este pentru mama concurentei, care stă mereu cu griji pentru fiica ei.

„Mama este tot timpul îngrijorată. Ea joi, vineri, sâmbătă și duminică stă cu gândul la Survivor. Tata e o fire mai calmă și are încredere că ceea ce trebuie să se întâmple o să se întâmple”, a mai spus Marta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Pușcașu, dezamăgit de prietenii lui, Marius și Andrei de la Războinici: ”Strategia asta se duce spre parșivitate. Nu mai am niciun favorit”

Andreea Lodbă este eliminată de la Survivor România 2021. Actrița izbucnește în lacrimi: „Mi-aș fi dorit să nu se termine aici!”

Cine este Albert Oprea de la Survivor România 2021. Războinicul are spirit de învingător: „Am fost atras de provocări”

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Medicamentul minune care pune capăt pandemiei! Milioane de oameni îl vor primi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies