EXCLUSIV! Sotiile si iubitele stelistilor au intrat in febra meciului de la Copenhaga! "Trup si suflet pentru culori"!

Partida decisiva de calificare in primavara Europa League, de maine, disputata impotriva lui FC Copenhaga, prinde Steaua intr-un moment bun (lider detasat in Liga I) si cu o galerie pe masura. Cel mai fanatic grup este format din sotiile si iubitele fotbalistilor stelisti, care s-au declarat la unison "trup si suflet pentru culori" de cum au pus piciorul pe pamant danez.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierefara descriereImportanta meciului de maine, dintre FC Copenhaga si Steaua, este transpusa in imagini si de devotamentul partii feminine a echipei deplasate de Reghe in Danemarca. Desi au venit separat de lot si nu impart acelasi hotel cu jucatorii, sotiile si iubitele stelistilor au intrat in pregatirile partidei cruciale de maine si au realizat chiar si o poza de grup, inaintea intrarii in "cantonament"!

De la stanga la dreapta: Adina (sotia lui Bourceanu), Andreea (iubita lui Chipciu), Madalina (sotia lui Stanca), Ana (sotia lui Parvulescu), Adelina (iubita lui Adi Popa), Gabi (sotia lui Pintilii), Sabrina (prietena lui Chiriches), Ana Maria Prodan (sotia antrenorului Reghecampf), Roxana (iubita lui Latovlevici), Antoaneta (iubita lui Tatarusanu) si Roxana (sotia lui Rusescu).

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate