EXCLUSIV! Ștefan Ciuculescu și mama sa, dezvăluiri din trecut! Ce aport a avut aceasta în cariera fiului ei? “Mă-ta îți controlează viața!”

Ștefan Ciuculescu a fost prezent în platoul WOWnews, alături de mama sa, unde a povestit momentele care i-au marcat viața.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Prezentatorul emisiunii “Bărbați vs Femei” a adus-o în premieră pe mama sa, Alina Ciuculescu, în platoul WOWnews. Cei doi au depănat amintiri și au povestit cele mai importante momente din trecutul familiei lor.

Ștefan și mama sa nu s-au ferit să povestească și episoadele mai puțin plăcute din trecut, dar care au creat prezentul strălucit.

Ce relație are Ștefan Ciuculescu cu mama sa?

Ștefan Ciuculescu și mama sa, dezvăluiri din trecut!

Ștefan Ciuculescu și mama sa

[Sursa foto: Captură YouTube]

O dată ajunși în platou, Ștefan și mama sa au început să povestească toate detaliile din copilăria prezentatorului. Cei doi au o realție foarte strânsă, însă, așa cum se întâmplă în orice caz, nu totul este roz. Unul dintre lucrurile mai puțin plăcute au fost comentariile răutăcioase din partea fanilor, precum “Mă-ta îți controlează viața!” .  Alina Ciuculescu desființează afirmațiile din mediul online și susține că decizia a fost mereu la fiul ei.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu de la Survivor România s-a etalat pe rețelele de socializare cu noua iubită! Cum arată femeia care i-a furat inima

Un alt moment de cumpănă îl reprezintă episoadele în care Ștefan își supără mama, iar aceasta îl pedepsește în stilul caracteristic. Fostul participant al show-ului de supraviețuire din Republica Dominicană povestește cum se desfășoară un astfel de episod.

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

“Nu mai știu ce discuție am avut noi și mi-a spus “Din momentul ăsta să uiți că exist!” și să nu o mai sun niciodată. (…) mă doare pe moment pentru că ea face treaba asta, e calmă, iar eu sunt prins într-un moment nepotrivit.”, a mărturisit Ștefan Ciuculescu.

Cum a reacționat mama lui Ștefan Ciuculescu când acesta s-a lăsat de fotbal? "Eu anticipasem chestia asta"

Ștefan Ciuculescu și mama sa, dezvăluiri din trecut!

Ștefan Ciuculescu și mama sa

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cândva, Ștefan Ciuculescu era un cunoscut jucătorde fotbal, însă, la un moment dat, a decis să abandoneze acest sport, fiind mai mult o povară, decât o pasiune, din cauza sacrificiilor pe care era nevoit să le facă. Mama acestuia, antrenoare de scrimă și campioană națională a sportului, a povestit care a fost reacția ei când fiul ei i-a dat vestea.

“Eu anticipasem chestia asta cu soțul meu când am înființat clubul meu privat. Am ales mai multe ramuri sportive, printre care și fotbalul. (…) l-am lăsat să aleagă. Eu i-am arătat oportunitățile, decizia a fost a lui.”, a declarat Alina Ciuculescu.

Citeste si: EXCLUSIV Ștefan Ciuculescu, prima apariție alături de frumoasa lui iubita, Marina: „Uite secretul!”

Înainte de a avea viața liniștită de astăzi, Ștefan a făcut multe sacrificii pentru a fi împlinit. Potrivit spuselor lui, a muncit foarte mult pentru ceea ce are astăzi, fiind nevoit să se împartă în mai multe locuri, ajungând până la epuizare.

“De la 6 la 10 spălam mașini! Eram portar la Steaua și eram neplătit. Mă duceam la antrenament dimineața la 9, mâncam,  mergeam la terne, ne odihneam, începeam antrenamentul la 11, la 13, 14 ajungeam acasă, dormeam 3-4 ore și la 5 jumate, 6 mă trezeam și mă duceam în colțul străzii la spălătorie și spălam mașini.”, a mai povestit Ștefan Ciuculescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies