EXCLUSIV | Tariceanu, din nou tatic de baiat! Sotia fostului premier e insarcinata! Politicianul mai are doi baieti, din doua casatorii diferite

Calin Popescu Tariceanu are toate motivele sa se considere un om implinit. Case a construit, ca are de unde, se sadit pomi, a facut-o fie de voie, fie de nevoie, pentru imagine, pe vremea cand era premier sau ministru, iar de copii, nici nu mai avem de ce sa mai discutam. Are deja doi baieti si... un al treilea sta sa se nasca.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

Loredana Moise s-a casatorit cu Calin Popescu Tariceanu in vara anului trecutJurnalistii WOWbiz,ro au aflat, in exclusivitate, o informatie-bomba! Calin Popescu Tariceanu va fi din nou tatic. Sotia acestuia, Loredana, este insarcinata si, in curand, va aduce pe lume un nou mostenitor al fostului premier, un baietel. Se pare ca Tariceanu este specialist in "facut baietei", el avand inca doi din casatoriile anterioare. Fostul prim-ministru (62 de ani) s-a casatorit pentru a cincea oara in vara anului trecut cu Loredana (36 de ani), la starea civila a sectorului 1.

Calin Popescu Tariceanu, un barbat bine chiar si la 62 de aniInainte de Loredana, Tariceanu a mai avut patru neveste. Prima data s-a insurat în 1976 si a divortat in 1980. El a fost mereu discret, alegand sa nu dea niciodata detalii despre prima sa sotie. A doua nevasta a fost Livia, fata fostului ambasador al Romaniei in Israel, Valeriu Georgescu. A urmat Cornelia Trantescu, care, in 1996, i-a daruit primul copil: Calin jr. In acelasi an a cunoscut- o pe Ioana, care avea, la vremea respectiva, 19 ani. Au trait impreuna, au un baiat, pe Mihai, iar în 2003 s-au casatorit. In 2011 a divortat din nou, iar in 2013 s-a recasatorit cu Loredana.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: