EXCLUSIV! Te-ai muta la tara cu Adrian? El e concurentul de la “Te vreau langa mine” care vrea o iubita cu care sa traiasca la sat

Adrian are 26 de ani si a venit la “Te vreau langa mine” pentru a-si gasi o iubita pe care sa o ia si sa o duca la el acasa, la tara.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereTanarul locuieste acum, cu chirie, in Bucuresti, dar este dezamagit de viata din Capitala. “Acum sase luni am venit la Bucuresti, de la mine din Domnesti. Am stat cu doi prieteni, in chirie, insa iubita prietenului meu s-a atasat de mine”, povesteste Adrian, care in scurt timp a inceput o relatie sexuala cu tanara.

Si asa cum se intampla in viata, prietenul a aflat de infidelitatea celor doi, si-a parasit iubita si a plecat din apartamentul in care locuiau cu totii in chirie. Nu a renuntat insa total la iubita si a inceput sa o preseze. fara descriereAdrian isi cauta iubirea la "Te vreau langa mine" si se distreaza cu colegii din emisiune

“Pe mine ma ameninta la telefon sa o las in pace. In final, fata a plecat la el si nu a mai vrut sa stie nimic de mine. Asa ca am ramas singur!”, ne-a povestit Adrian. El vrea sa-si gaseasca acum o fata, care sa-l iubeasca si care sa mearga acasa cu el, in Domnesti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate