EXCLUSIV! Te ia cu lesin! Dan Diaconescu da 650 de lei pe un plin la masina! "Taticul" OTV are 7 automobile, toate una si una!

Spre deosebire de alti milionari, Dan Diaconescu nu se sfieste sa-si etaleze averea.

Distribuie pe:

fara descriereDesi a iesit din Top 300 Capital, iar averea lui Dan Diaconscu nu a mai fost evaluata de specialisti, fostul patron de la OTV continua sa traiasca pe picior mare. Indragitul om de televiziune, care s-a numarat printre candidatii la alegerile prezidentiale 2014, are impreuna cu partenera sa de viata o avere impresionanta. fara descriereEl detine o vila in cartierul Primaverii, din Bucuresti, un bloc pe Bulevardul Carol, o cladire de birouri in Baneasa, o casa in Constanta si doua locuinte in strainatate, una la Cannes si una la Miami Beach. La toate acestea se adauga si un parc auto de toata frumusetea in care se regasesc un Mercedes SLK, un Rolls-Royce Phantom, un Rolls-Royce Drophead, un Bentley Flying Spur, un Lincoln Navigator, un Porsche Cayenne si un Infinity Q 45.  Totodata, se spune ca Diaconescu ar mai avea un avion, un iaht, dar si un elicopter.

fara descriereDiaconescu plateste bani grei pentru combustibilul bolizilor saiCu siguranta, costul lunar de intretinere a locuintelor detinute de Dan Diaconescu, cat si a bolizilor sai de lux se ridica la o suma colosala. Putina lumea stie ca doar daca isi face plinul cu combustibil la Bentley, a carui capacitate in rezervor este de 90 de litri, Diaconescu scoate din buzunar cu mult peste 100 de euro. “Ca sa fac plinul la masina trebuie sa scot din buzunar 650 de lei”, a marturisit Dan Diaconescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate