EXCLUSIV | Teo Trandafir spune povesti pentru copiii care nu pot citi! Intra sa vezi unde poti asculta si tu basmele lui Petre Ispirescu in interpretarea vedetei Kanal D.

Teo Trandafir a muncit la greu in vara aceasta, la un proiect de suflet pe care WOWbiz.ro vi-l prezinta in exclusivitate. Pe scurt: "Teo iti citeste povestea de Noapte buna".

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereFotografii: Marian TeodorescuCum ar fi sa vina ora sa-ti culci copilul si sa nu mai trebuiasca sa-i citesti povestea de "Noapte buna!" pentru ca... de asta se ocupa Teo Trandafir. Ei bine, in timpul acestei vacante de vara, vedetei Kanal D i-a venit o idee pe care a pus-o rapid in practica. A obtinut drepturile necesare si s-a apucat sa se inregistreze citind povesti de Petre Ispirescu.

"Ideea mi-a venit intr-o noapte. Am o prietena al carei copil, absolut superb, are o afectiune care se numeste "dislexie". Mai simplu, este vorba despre o tulburare care apare la citit, manifestata prin modificarea cuvintelor, prin greseli de lectura. Ii plac povestile, ca oricarui alt copil. Dar nu le poate citi. Trebuie sa i le citeasca cineva. Asa a inceput totul. M-am gandit ca asa, ca el, mai exista multi alti copii, fie care sufera de aceeasi afectiune, fie nevazatori. Si pentru ei voi citi povestile lui Petre Ispirescu. Si pana la urma… chiar si copiii din noi merita calatorii ale mintii si imaginatiei, iar noi oferim bilete. Noi nu vrem sa fim oameni mari. Doar oameni", ne-a declarat emotionata, in exclusivitate, vedeta Teo Trandafir.

fara descriereVedeta Kanal D s-a apucat de inregistrari si, in curand, acestea vor putea fi ascultate de doritori pe http://teotrandafir.com/povestile-lui-teo.

"Stiti care e marele meu vis? Sa reusesc sa obtin drepturile pentru toata lectura din programele scolare. Va dati seama cati copii care trebuie sa citeasca si nu pot as reusi sa ajut? Ar fi minunat sa realizez asta", ne-a declarat Teo care, atentie, face benevol toate lucrurile acestea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate