EXCLUSIV! Toata lumea o stie cuplata cu Horia Moculescu, dar noi i-am aflat marea dragoste! Sexoasa Alexandra Velniciuc se iubeste de 13 ani cu un regizor, pe care-l tine la secret!

Presa mondena a speculat ca Alexandra Velniciuc (33 de ani) ar avea o relatie cu Horia Moculescu (76 de ani), dar WOWbiz.ro a aflat ca actrita are o relatie de 13 ani cu regizorul Serban Puiu (44 de ani).

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereActrita Alexandra Velniciuc a negat zvonurile care o cuplasera cu Horia Moculescu, alaturi de care prezinta o emisiune la TVR, declarand ca “sunt impreuna de 13 ani cu altcineva”. WOWbiz.ro a descoperit ca iubitul lui Velniciuc este regizorul de teatru Serban Puiu, care este barbatul Alexandrei de cand aceasta avea 20 de ani. Intr-un interviu de acum cativa ani, actrita vorbea despre relatia cu regizorul, fara sa-i dezvaluie numele: “La un moment dat, orice om trebuie sa se casatoreasca. Probabil ca la un moment dat se va intampla si chestia asta, suntem impreuna de cinci ani...Nu-l stii, pentru ca nu i-am spus numele si nici nu-mi place sa fac tam-tam. E in bransa, e regizor in teatru. Si ca dovada ca nu-mi place sa fac tam-tam, nu am profitat de pozitia lui, nu m-am bagat in piesele lui. Cred ca fiecare are drumul sau. El a vrut de multe ori sa joc in piesele lui, dar nu am vrut eu, pentru ca nu-mi doresc sa se spuna ca e iubita aluia, lasa ca are el grija de ea”. fara descriereHoria Moculescu si Alexandra formeaza un cuplu pe micul ecranVelniciuc a vorbit si despre viitorul relatiei cu regizorul originar din Sibiu: “Nu stiu ce se va intampla in timp - relatiile si oamenii se pot degrada. Nu vreau sa spun ca e iubirea vietii mele, pentru ca e ridicol sa scrii asta acum si peste cinci ani sa vezi ca v-ati despartit, ca fiecare a luat-o pe alt drum. Nu stiu daca e iubirea vietii mele, dar stiu ca este omul langa care mi-e bine acum, si asta conteaza”. fara descriereSerban Puiu, un apreciat regizor, este iubitul Alexandrei VelniciucCulmea este ca Velniciuc, Puiu si Moculescu colaboreaza de ceva vreme in piesa de teatru Boeing-Boeing, in care Alexandra detine unul din rolurile principale, iubitul ei este regizor, iar cel despre care s-a spus ca ar avea o relatie este cel care a compus coloana sonora.fara descriereSerban Puiu, iubitul sexoasei Alexandra Velniciuc

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate