EXCLUSIV! Toate mamicile de fetite o vor intelege! Nicoleta Luciu, speriata! Fiica ei va fi supusa unei interventii dureroase. “Trebuie sa-mi fac curaj sa merg cu ea neaparat. Nu am cum sa mai aman lucrul acesta”

In urma cu trei ani cand dadea nastere trimpletilor sai, Nicoleta Luciu devenea peste noapte un etalon al mamicilor de la noi. Tanara, frumoasa din cale afara de ambitioasa, Nicoleta Luciu nu poza, ci chiar era una dintre cele mai curajoase si puternice reprezentante ale sexului frumos. Era sotie si nora ideala si, mai presus de toate, mamica eroina care facuse mari sacrificii sa duca pana la capat sarcina cu tripleti.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNicoleta Luciu si fetita ei, KimUn singur lucru a omis bruneta sa faca la vremea respectiva, pe cand se afla in maternitate, si acum regreta amarnic ca nu i-a ascultat pe cei din jur. Cea care trage “ponoasele” si are de suferit de pe urma deciziilor mamei este micuta Kim, fetita Nicoletei Luciu, pitica plecand din maternitate fara sa ii fi fost facute gauri in urechi pentru cercei. fara descriereNicoleta Luciu alaturi de tripletii sai: Karoly, Kim si KevinPrinsa in vartejul responsabilitatilor triple, Nicoleta a uitat pur si simplu sa rezolve in spital aceasta problema delicata, iar acum regreta amarnic pentru ca pitica a crescut si vrea si ea cercei in urechi cum au fetitele de la “gradi”. fara descriereNicoleta va merge cat de curand cu fiica sa la un centru de specialitate unde va putea sa rezolve problema care o macina atat de mult"Fata mea e foarte frumoasa, dar nu e o cocheta. Ba din contra, uraste rochitele. Nici gauri in urechi nu are, dar de acest aspect ma voi ocupa cat de curand. E deja maricica si sper sa nu o traumatizez. Trebuie sa-mi fac curaj, pentru ca, da, sunt cam speriata, sa merg cu ea neaparat la un centru sau la o clinica unde se pot face gauri in urechi. Nu am cum sa mai aman lucrul acesta. In maternitate nu m-am invrednicit si acum regret. Trebuia sa-i fi facut gauri in urechi acolo pe loc. Mi-am propus ca asta sa fie prima problema pe care sa o rezolv cand vin cu ea la Bucuresti (n.r. Nicoleta Luciu si copiii sai locuiesc acum la Mierecurea Ciuc). Oricum, si cu gauri si fara gauri in urechi, fii-mea e o mare figuranta. E foarte diferita de fratii ei si fata de celelalte fetite de la gradinita. E intr-un mare fel”, a dezvaluit Nicoleta Luciu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate