Exclusiv! Tragedie in lumea teatrului! A MURIT cel mai frumos actor roman!

Veste tragica pentru teatrul romanesc! Actorul Geo Costiniu a murit luni seara, la varsta de 63 de ani. Actorul va fi inmormantat sambata!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereGeo Costiniu s-a prapadit luni seara la varsta de 63 de ani si va fi inhumat sambata!

Din 1974 era actor la Teatrul Odeon pe care-l considera teatrul sau de suflet si pe scena caruia a interpretat numeroase roluri in piese celebre ca Felix in "Palaria Florentina", vagabondul in "Omul care a vazut moartea" de Victor Eftimiu, Rudi din "Patima rosie" de M. Sorbu... si in ultima perioada juca nebunul din "Marchizul de Sade " de Doug Wright in regia Beatricei Rancea.

fara descriereAsa arata Geo Costiniu in ultima perioada (foto Jurnalul National)In film debuteaza in 1972 cu un rol secundar in filmul "Parasutistii" al regizorului Dinu Cocea. Da lovitura in 1978 cu filmul regizat de Timotei Ursu "Septembrie", o drama si o poveste de dragoste absolut superba, unde o are partenera pe Anda Onesa. Filmul este atat de bine primit de public incat nici un alt rol in film interpretat dupa, de la "Ora zero" / 1979... la drama "Neinvinsa-i dragostea"/1994 nu i-a mai adus aceeasi popularitate.

Geo Costiuniu era considerat cel mai frumos actor roman, comparat cu celebrul actor francez Alain Delon!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate