EXCLUSIV! Tristetea unei mame! Soacra lui Pitbull vrea sa se impace cu fiica sa! Nu si-au mai vorbit de anul trecut! "Stiu ca am fost rea. Dar mie daca imi cere cineva sa ma omor pentru copiii mei, o fac!”

A trecut un an si trei luni de la nunta luptatorului Pitbull Atodiresei cu sotia sa si tot atata timp de cand tinerii insuratei s-au certat cu mama Oanei si au inghetat orice fel de legatura cu aceasta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePitbull Atodiresei si sotia sa, Oana, nu au mai vorbit cu Anda Ghita din toamna lui 2013, cand s-au certat cu ea imediat dupa nunta lor. La vremea respectiva, cei doi au acuzat-o pe afacerista ca le-a stricat nunta si i-a eclipsat, ca a dorit sa fie cu orice pret in centrul atentiei si a reusit sa ii bage intr-un con de umbra in ziua in care ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa din viata lor.

De atunci, au trecut un Craciun, un inceput de an, un Paste, aniversarile lor sau ale Andei Ghita si a sotului ei, insa celebrul luptator nu a dat niciun pas inapoi sau semn ca ar vrea sa se impace cu socrii. fara descriereNici fiica Andei Ghita, sotia lui Pitbull, nu a comunicat cu parintii ei si s-a rupt de familia sa. Dupa un an teribil de greu, in care a avut probleme de sanatate si a mers la psihoterapeut ca sa invete cum sa faca sa depaseasca cearta cu fiica sa, Anda Ghita da semne ca ar vrea sa se impace cu Oana, a carei lipsa o resimte si acum. fara descriereAnda Ghita a fost acuzata de fiica sa ca i-ar fi stricat nunta“Normal ca ii simt lipsa. Oana este si va ramane fata mea indiferent de situatie. Supararea mea s-a diminuat si mi-e tare dor de fata mea. Stiu ca am fost rea, am fost ca un balaur si n-am mai vazut in fata ochilor! As vrea sa uit tot ceea ce a fost. Eu si acum merg la psihoterapeut ca sa depasesc episodul acesta. Ma chinui, fac eforturi, dar intr-o zi o sa reusesc. Probabil, Oana numai cand va fi mama ma va intelege ceea ce simt. Stiti, mie daca imi cere cineva sa ma omor pentru copiii mei, o fac! Atat de mult tin la ei. Dar cu rautate in viata nu se face nimic. Acum, daca ei vin la usa mea eu o sa trec peste toate. Ea va fi in continuare fata mea, o iubesc neconditionat indiferent de ce s-a intamplat, insa, pentru el ( n.r. Pitbull) nu poate sa-mi ceara nimeni sa am sentimente cum am pentru copilul meu. Cam asa sta situatia: nu ne vorbim, nu ne cauta si nu ne da niciun semn!”, a declarat Anda Ghita pentru WOWbiz.ro.fara descriereDupa nunta, Pitbull a mers la Wowbiz si a anuntat ca ingheata relatiile cu familia sotiei sale

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate