EXCLUSIV! Uite ce imperiu imobiliar are Prodanca in America! E o adevarata regina in Las Vegas!  Impresara vinde jucatori pe banda rulanta, dar are si un business imobiliar care ii merge de minune!

Prodanca este regina imobiliarelor in Las Vegas! Romanca este proprietara a opt vile si, in aceasta saptamana, a zburat in SUA ca sa perfecteze actele pentru inca o casa!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSurse din preajma impresarei sustin ca ea are de foarte multa vreme aceasta afacere, care este una extrem de profitabila! Desi este criza si oamenii nu se mai inchesuie sa se mute in imobile fitoase, Anei ii merge foarte bine, deoarece vilele ei sunt la mare cautare!fara descriere“De business-ul Prodancei se ocupa Anca, sora ei, cea care tine o evidenta clara a chiriasilor! In Las Vegas, impresara isi inchiriaza cele opt case pe o perioada de o luna, iar sumele incasate nu sunt deloc de neglijat! Astfel, pentru o singura vila, Ana incaseaza 10.000 dolari de la cei care locuiesc acolo, iar in total pentru toate imobilele, se duce sa depuna la banca 80.000 de dolari! Daca punem la socoteala ca anul are 12 luni, ei bine, la finalul lui, celebra romanca se “alege” cu 960.000 de dolari! Ce mai…o adevarata avere!”, a povestit o apropiata a impresarei pentru WOWbiz.ro!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate