EXCLUSIV! Uite-o pe sotia lui CRBL la 18 ani, cand era campioana la dans a Danemarcei! N-ai cum s-o recunosti pe Elena, care era total schimbata fata de cum arata acum!

Sotia lui CRBL, Elena Viscu, arata senzational si acum 9 ani, pe vremea cand avea doar 18 ani si era campioana Danemarcei la dans!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereCRBL si sotia lui, ElenaCRBL, alias Eduard Mihai Andreianu, s-a casatorit acum 5 ani cu Elena Viscu, coregrafa pe care a cunoscut-o la "Dansez pentru tine" si alaturi de care este cat se poate de fericit. Putina lume stie insa ca, in trecut, Elena, nascuta in Republica Moldova, a avut o cariera spectaculoasa in competitiile de dans, devenind chiar campioana in tara de origine, dar si in Danemarca! fara descriereElena, acum 9 ani, cand era campioana a DanemarceiWOWbiz.ro va prezinta astazi cateva fotografii din 2004, de la un concurs desfasurat in Olanda, in care Elena - care avea atunci doar 18 ani - a facut senzatie impreuna cu partenerul ei, Troels Bager, cucerind intreaga asistenta! Fata de zilele noastre, Elena arata altfel atunci, dar se poate observa ca actuala sotie a lui CRBL era cat se poate de talentata si zambitoare in timpul competitiilor la care participa!fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriereElena si partenerul ei de dans din 2004, dupa cucerirea unui trofeu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate