Exclusiv| Un cunoscut fotbalist din Liga 1 a omorat un barbat in Berceni!!! A dat cu masina peste el si a plecat de la locul faptei! Acum, este cercetat de politisti sub control judiciar  

Incredibil! Razvan Paduretu, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti care au evoluat in Liga 1, a accidentat mortal un barbat, duminica seara, si acum trebuie sa suporte rigorile legii!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereRazvan Paduretu a intrat in belele! Fotbalistul care a facut senzatie atunci cand a evoluat la “Unirea Urziceni” sau Gloria Bistrita, este protagonistului unui accident cu urmari grave! Aflat la volanul masinii sale, el a dat peste un om trecut de 40 de ani si l-a omorat pe loc. Jucatorul nu s-a oprit la locul faptei si, abia a doua zi a fost identificat de oamenii legii, ceea ce va cantari serios in procesul care va urma.

“Duminica, 28 septembrie, in jurul orelor 20.00, un barbat de 44 de ani a fost accidentat mortal de un individ aflat la volanul unui autoturism! Victima era din Judetul Teleorman, comuna Poeni, insa locuia in zona Berceni, acolo unde a avut loc si impactul! Initial, autorul accidentului a fost necunoscut, insa, a doua zi, mai exact luni, 29 septembrie, in jurul orelor 16.00, el a fost identificat in persoana lui Paduretu Razvan! Imediat, oamenii legii au actionat si l-au retinut 24 de ore, apoi a fost prezentat Judecatoriei Cornetu cu propunere de arestare preventiva! Procurorii au decis sa fie cercetat sub control judiciar, astfel ca, in perioada anchetei, el are interdictie de a parasi localitatea”, a declarat Roxana Vasile, purtator de cuvant de la IPJ Ilfov.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate