EXCLUSIV! Un necaz nu vine niciodata singur! In plin scandal cu trupa, Sorin de la Akcent s-a despartit din nou de iubita lui! Afla care e motivul!

Sorin Brotnei, unul dintre membrii trupei Akcent, nu trece printr-o perioada tocmai roz! Dupa ce ca e in scandal cu trupa, acum a ramas si fara iubita! Din nou! Solistul si manechinul Daniela Aciu au pus capat relatiei!

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp, Gabriela Grigoriev

fara descriereSorin si Daniela s-au despartit de curandSorin Brotnei e bulversat in aceasta perioada, caci e in clinciuri cu colegul de trupa Adi Sana, si mai nou, nici iubita nu mai are. Cantaretul nu mai formeaza un cuplu cu modelul Daniela Aciu! Cei doi s-au despartit de curand, decizia fiind luata de solist, dupa cum au aflat reporterii WOWbiz.ro. Cantaretul si manechinul s-au impacat, s-au despartit de cateva ori, incat nici ei nu mai stiu, se pare, ce vor si cum le e mai bine. Reporterii WOWbiz.ro au aflat insa ca acum cei doi s-au fi despartit definitiv, unul dintre motive fiind distanta.fara descriereDaniela Aciu e un manechin renumitfara descriere

“Daniela e manechin si are multe contracte in strainatate, astfel ca isi petrece mai putin timp in Romania. Si acum e la Milano. Ea si Sorin se vedeau mai rar, el fiind in tara, iar ea la Milano. Stiti ca relatia la distanta e mai complicata. Ei s-au mai despartit, dar s-au impacat crezand ca va merge, dar se pare ca nu. Sorin are si el probleme cu trupa, pe ea a simtit-o distanta in toata aceasta perioada, si el a decis ca e mai bine sa puna punct. In orice relatie, distanta isi spune cuvantul. Nu le e usor pentru ca amandoi sunt implicati sentimental. Acum o sa-si vada fiecare de drum, ea de modelling, el de muzica”, ne-au declarat surse din anturajul celor doi.fara descriereFosta iubita a lui Sorin Brotnei sta mai mult la Milano decat in tarafara descriere

Exista viata si dupa Akcent! Mihai si Sorin par mai fericiti ca niciodata!

Sorin Brotnei si Daniela Aciu, din nou impreuna? "Suntem pe drumul cel bun, deocamdata nu pot sa spun ca totul e roz in viata noastra"

Sorin de la Akcent si manechinul Daniela: "Nu ne-am despartit! La vara facem nunta"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate