EXCLUSIV! Un nou scandal in jurul mortii lui Sergiu Nicolaescu! Vezi motivul uluitor pentru care sora marelui regizor are iar inima plina de durere!

Marele regizor Sergiu Nicolaescu nu a implinit un an de cand s-a prapadit, insa scandalurile in jurul mortii sale s-au tinut in lant! De aceasta data, sora artistului e suparata foc pe autoritatile din Targu Jiu, localitatea natala a marelui regizor.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIn curand, se implineste un an de la moartea marelui regizor Sergiu Nicolaescu si autoritatile din Targu Jiu au pregatit, pentru 6 decembrie, o comemorare, in cadrul careia va fi dezvelit bustul artistului. Statuia va fi amplasata in apropierea cinematografului ce poarta numele lui Sergiu Nicolaescu. Aceasta comemorare insa a amarat-o foarte tare pe sora regizorului. Iolanda Nicolaescu spune ca pe ea nu a anuntat-o nimeni de ce vrea sa faca Primaria din Tagu Jiu.

M-a dezamagit foarte tare ca primarul din Targu Jiu nu mi-a dat niciun telefon sa ma anunte, nu stiu ce a fost in capul lui! Asa se intampla in ziua de astazi, nu mai tine nimeni cont de nimic. Va dati seama ca as fi vrut sa merg si eu daca eram anuntata cu cel putin o saptamana inainte. Eu am probleme de sanatate si trebuie sa ma pregatesc din timp. Am foarte multi prieteni care ar fi putut sa ma duca acolo! Dar macar sa ma fi anuntat si pe mine cineva, asa, din respect, pentru ca sunt sora lui Sergiu. De ce trebuia sa am iar inima plina de durere?”, ne-a declarat in exclusivitate Iolanda Nicolaescu.

fara descriereIolanda, sora lui Sergiu NicolaescuDe cand a murit, din ianuarie anul acesta, in jurul mortii lui Sergiu Nicolaescu au fost mai multe scandaluri, declansate chiar de la inmormantare, cand s-a creat o adevarata polemica nationala pe tema incinerarii artistului, multa lume acuzand-o pe vaduva regizorului ca nu ar fi tinut cont de vointa marelui regizor de a fi inmormant crestineste! Ulterior, un alt scandal monstru a fost declansat dupa aparitia unui testament, act care ar declara-o pe vaduva mostenitoarea intregii averi a actorului! Iolanda Nicolaescu a contestat acest testament la Judecatoria sectorului 1, insa instanta a declinat recent competenta judecarii dosarului catre Tribunalul Bucuresti.

Pe 6 decembrie se implineste un an de cand Regia Autonoma a Distributiei si Exploatarii Filmelor - RADEF RomaniaFilm a inaugurat cinematograful Sergiu Nicolaescu din Targu Jiu. Statuia lui Sergiu Nicolaescu, ce va fi dezvelita vineri, a fost realizata din bani de la Uniunea Realizatorilor de Film, iar cheltuielile pentru construirea soclului si amplasarea bustului au fost suportate de Primaria Targu Jiu.

A fost dat publicitatii testamentul lui Sergiu Nicolaescu! Vezi ce dorinte i-au fost incalcate regizorului dupa moarte

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate