EXCLUSIV! Veste bomba pentru fanii serialului “Pariu cu viata”, dar si pentru cei care iubesc trupa "Lala Band"! Dorian Popa se intoarce!

In urma cu cateva luni, Dorian Popa a parasit serialul “Pariu cu viata”, dar si trupa “Lala Band” din cauza unor probleme de sanatate. Jurnalistii WOWbiz.ro au aflat in exclusivitate ca artistul se intoarce in echipa care l-a consacrat si e decis sa recupereze timpul pierdut.

Distribuie pe:

fara descriereDorian Popa, in timpul unui concert Foto: FacebookMotive de bucurie pentru fanii lui Dorian Popa! Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul de la PROTV si membru al trupei "Lala Band" se intoarce!

Dorian Popa este deja inclus in viitoarele proiecte muzicale ale formatiei in care s-a facut remarcat. Tanarul are sute de mii de fani, iar in vara, vestea ca a parasit echipa care l-a consacrat a isterizat o ţară întreagă.

“M-am intors la PROTV. Este adevarat, dar nu pot si nu vreau sa declar mai multe. Si da, este adevarat, m-am intors si in trupa Lala Band si voi relua concertele alaturi de colegii mei”, a declarat Dorian Popa, pentru WOWbiz.ro.

Peste cateva zile trupa "Lala Band" va sustine  un spectacol la Iasi, iar de acolo vor pleca in alte colturi ale Romaniei.fara descriereDorian Popa, alaturi de colegii lui din trupa Lala Band (Foto: Facebook)

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate