EXCLUSIV! Veste teribila pentru Stefan Banica jr! Cantaretul este obligat sa achite cat mai repede posibil fabuloasa suma de un milion de euro! Vezi cum a ajuns juniorul cu cutitul la os!

Dupa ce a imprumutat 1,68 milioane de euro de la banca pentru ridicarea unui bloc in centrul Bucurestiului, Stefan Banica este nevoit sa plateasca aproape un milion de euro pentru lucrarile de finisare a imobilului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIn 2008, Stefan Banica a facut un credit de 1,68 de milioane de euro la banca pentru ridicarea unui bloc cu zece apartamente pe care, ulterior, dorea sa le vanda sau sa le inchirieze. Lucrarile au debutat in 2010, dar au mers mai greu decat si-a imaginat cantaretul, iar blocul nu a fost gata nici in 2013.

Mai mult, in aceasta toamna a trebuit sa faca plata pentru lucrarile de finisare, executate de o firma cu care Banica a incheiat un contract pentru tencuieli, zugraveli, instalatii electrice, instalatii termice, fatade, amenajari interioare, acoperis, lift, parchet, tamplarie termopan, usi si finisaje totale. Conform informatiilor intrate in posesia WOWbiz.ro, pe 2 septembrie 2013, firma de constructii i-a eliberat lui Banica o factura fiscala de 969.252 euro fara TVA, dupa ce, in 2011, aceeasi firma efectuase lucrari de constructii la structura blocului de 130.750 euro fara TVA!fara descriereAcesta este blocul care l-a costat pana acum o avere pe Banica jr.Andreea Marin l-a intepat pe Stefan Banica in direct! VEZI ce a spus dupa ce a vazut ca fostul sot a iesit cu noua iubita in club: "Noi nu prea mergeam"

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate