Exclusiv! Vezi cum arata mormantul lui Sergiu Nicolaescu din Cimitirul Bellu Militar! Vaduva regizorului i-a facut si parastas de un an

Wowbiz.ro publica azi, in premiera, primele imagini cu mormantul lui Sergiu Nicolaescu din Cimitirul Bellu Militar! Urna cu cenusa regizorului Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie 2013, la varsta de 82 de ani, a fost inhumata aici in urma cu cateva zile!

Distribuie pe:

fara descriereLa un an de la moartea marelui regizor Sergiu Nicolaescu, ziarul nostru publica imagini in exclusivitate cu mormantul artistului, a carui urna a fost inhumata in urma cu cateva zile, de Sfantul Stefan, intr-o cripta de marmura din Cimitirul Bellul Militar din Capitala!

fara descriere"Pe 27 decembrie, urna cu cenusa sotului meu, regizorul Sergiu Nicolaescu, a fost inhumata la Cimitirul Bellu Militar, in locul de veci pe care l-am amenajat pentru el", se arată intr-un comunicatul remis recent presei de catre vaduva regizorului!

fara descrierePotrivit surselor wowbiz.ro, odata cu introducerea urnei cu cenusa lui Sergiu Nicolaescu in mormantul de la Bellu, marelui regizor i s-a facut si parastasul de un an!

fara descriereCineastul Sergiu Nicolaescu, decedat anul trecut pe data de 3 ianuarie, la varsta de 82 de ani, si  a strans, la capatul unei cariere de peste 40 de ani, o colectie impresionanta de peste 60 de filme, atat ca regizor cat sic a actor! Regizorul a fos incinerat, iar in jurul mortii sale a izbucnit atunci un imens scandal care a cuprins intreaga opinie publica din Romania!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate