EXCLUSIV! Vica va sta doua saptamani internata in spital, in Israel! A fost la control si zice ca medicii s-au ingrozit cand i-au vazut sanii

Fosta amanta a lui Piturca trebuie sa scoata bani grei din buzunar pentru operatia de silicoane! Vedeta a fost, weekendul trecut, la o clinica specializata din Israel, la control, iar doctorii au sfatuit-o sa se opereze cat mai urgent.

Distribuie pe:

fara descriereVica, fosta amanta a lui Victor PiturcaIn luna mai, Victoria Blochina si-a pus implanturi la clinica Adinei Alberts, cea care de altfel a si operat-o! La putin timp dupa operatie, blonda spunea ca avea dureri si, mai mult, ca i s-au deformat sanii.fara descriereAdina Alberts vrea sa o dea in judecata pe vedeta deoarece i-a adus acuzatii defaimatoare in public. Mai mult, chirurgul estetician a declarat ca nenorocirea blondei se trage de la faptul ca aceasta nu a respectat indicatiile postoperatorii primite.

Vinovata sau nu, Vica trebuie sa scoata din buzunar 20.000 de euro, caci atat i-au spus israelienii ca o costa repararea sanilor si spitalizarea. Blonda a fost in Tel Aviv, la consultatie, de unde a plecat cu un gust amar. Ea ne-a povestit ca medicii s-ar fi ingrozit cand i-au vazut sanii si i-ar fi spus ca trebuie sa se opereze urgent. Doar deplasarea in Israel a costat-o pe fosta amanta a lui Piti 4.000 de euro.

“Medicii din Israel s-au speriat de mine. Trebuie sa-mi refac urgent sanii, mi-au spus ca sunt deformati, cicatricele sunt mult prea evidente.  O sa ma operez, nu mai am ce face! Problema e ca sunt foarte multi bani la mijloc. Mi-au zis ca ma costa cu tot cu spitalizare 20.000 de euro. Operatia este 10.000 de euro, iar spitalizarea si analizele 10.000 de euro. Voi sta internata doua saptamani. Nu am voie sa zbor, n-am voie sa fac nimic in timpul ala. Sa vedem insa cand ma decid sa ma duc. Nu stiu ce se va intampla cu plangerile facute de doamna doctor Adina. Eu nu am primit nici o notificare cum ca trebuie sa ma prezint la tribunal”, a declarat Vica, in exclusivitate, pentru WOWbiz.rofara descriereSanii Vicai la o luna de la operatie

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate