EXCLUSIV! Victor a devenit cocosul in casa! Slav a intrecut-o pe Bianca la onorariile pe care le incaseaza! Nici nu banuiesti cati bani i-au intrat in conturi

Daca in momentul in care s-au cunoscut, Bianca Dragusanu castiga mai multi bani decat Victor Slav, ei bine, mai nou, rolurile s-au inversat. Prezentatorul de la “Dansez printre stele” este acum cocosul in casa in privinta finantelor, avand contracte extrem de bine platite, in plus, popularitatea lui este in crestere.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereRelatia cu Bianca i-a adus faima si baniSlav este pe val in ultima perioada! Iubitul Biancai Dragusanu a pus mana pe rolul de co-prezentator la “Dansez printre stele”, si, fireste, pe un salariu fabulos, de aproape 30.000 de euro pe sezon, iar contractele financiare se inmultesc de la o zi la alta.

fara descriereSlav este solicitat la foarte multe evenimenteSurse din preajma  lui Victor sustin ca, odata cu cooptarea la trustul “Intact”, el este cel care aduce acum cei mai multi bani in casa. “Slav este extrem de apreciat la noul loc de munca si, cu siguranta, la primavara, va avea un alt show pe mana. Insa pana atunci, el va trebui sa faca fata avalansei de oferte venite pe adresa lui in calitate de MC. Numai in ultima perioada a avut trei spectacole pe care le-a prezentat, concursuri de miss sau alt gen de angajamente, si de la fiecare a plecat cu o remuneratie foarte buna. Se pare ca tariful lui poate ajunge si pana la 3.000 de euro pe prestatie, mai mult decat ia Bianca pentru a fi prezenta la fata locului, semn ca relatia cu ea, dar si aparitia pe sticla la o emisiune in direct au avut efect asupra organizatorilor de evenimente”, au spus amici de-ai vedetei pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate