EXCLUSIV | Viorel Lis, in fata judecatorilor! E primul primar dat care a ajuns la proces din cauza utilitatilor neplatite!

Viorel Lis ar trebui sa apara in fata judecatorilor saptamana aceasta, intr-un proces cu cu un furnizor de apa.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereOana si Viorel Lis au din nou problemeViorel Lis, fostul primar general al Capitalei, a uitat sa plateasca cateva facturi de la una dintre proprietatile sale asa ca s-a trezit cu un proces pe numele lui deschis de cei de la Apa Nova. Cererea societatii a ajuns pe masa judecatorilor inca din luna aprilie, insa abia pe 9 decembrie s-a fixat primul termen. Instanta ar putea decide inca de la prima sedinta daca fostul primar va fi obligat sa plateasca facturile restante, in valoare de cateva mii de lei, Lis riscand inclusiv executarea silita in cazul in care va pierde procesul. Conform procedurilor, Viorel nu este obligat sa se prezinte la termen insa este de preferat sa-si trimita macar avocatul pentru a avea sansa sa se apere.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Relatia dintre Viorel Lis si Apa Nova a fost mereu ca soarecele cu pisica. Pe vremea cand era primar, Lis a semnat un contract cu reteaua de apa, considerat extrem de pagubos pentru bucuresteni, dupa ce Capitala a fost inundata de trei ori intr-un an, fara ca cineva sa fie nevoit sa plateasca pentru asta. Fostul edil nu a recunoscut la acea data ca el a fost cel care si-a trecut numele pe acel act. Ulterior, contractul a a fost desecretizat de Adriean Videanu, si s-a dovedit ca Lis isi pusese intr-adevar semnatura pe acel act.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate