EXCLUSIV! Vizita secreta a Prodancei in Romania! Am aflat ce i s-a intamplat impresarei de a venit de urgenta in tara

Surpriza! Ana Maria Prodan a venit in Romania pentru cateva zile! Impresara a acuzat grave probleme de sanatate si numai in tara putea sa si le rezolve.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAna Maria a venit de urgenta in taraProdanca s-a mutat cu Reghe in Arabia Saudita si se simte acolo ca o printesa. De altfel, a si declarat ca si-ar dori ca sotul ei sa mai antreneze inca zece ani la Riad si, de ce nu, apoi sa se stabileasca in zona pana la adanci batraneti.

Cu toate acestea, recent, apropiatii vedetei au fost surprinsi sa o vada in tara. Nimeni nu a banuit insa motivul vizitei sale fulger, mai ales ca ea nu a spus nimanui ca se intoarce pe plaiurile mioritice.

fara descriereReghe a fost alaturi de ea cand a avut probleme cu spatele“La inceput, nici nu stiam ca este la Snagov, abia pe urma am aflat ca are niste probleme de sanatate pe care a vrut sa si le rezolve in Bucuresti. Ana are de ani de zile dureri de spate care ii dau mari batai de cap. Are tasata coloana si o hernie de disc pacatoasa, pe care, pentru a nu ajunge pe masa de operatie, le trateaza la clinica de ortopedie a unei prietene foarte bune. Toate procedurile, elongatii si tratamente cu ultrasunete de ultima generatie, le face la anumite intervale de timp si, de aceea, s-a intors in tara. Probabil o durea prea tare si nu a mai putut sa astepte pana la viitoarea perioada libera a lui Reghe”, a spus o apropiata de-a impresarei pentru WOWbiz.ro.

Aceeasi sursa sustine ca la Bucuresti a venit si sotul, Reghecampf, si pe toata perioada sederii in tara, ea s-a tratat la spate, dar s-a si intalnit cu prietenii la care tine foarte mult.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate