EXCLUSIV WOWBIZ! S-a impacat Laura Cosoi cu Smiley? Uite imaginea care i-ar putea da de gol!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Laura Cosoi si Smiley au format cuplul perfect timp de mai bine de cinci ani. Anul acesta ei au decis sa se desparta si sa mearga pe drumuri separate lasand pe toata lumea cu gura cascata, pentru ca toti credeau ca relatia lor va evolua si se va ajunge la casatorie.

Discreti, Laura si Smiley nu au dorit sa faca declaratii despre motivul care a dus la ruptura lor si s-au ferit sa aiba aparitii controversate in public, din respect pentru ce a fost intre ei. Zilele trecute insa, pe platoul de filmare de la Vocea Romaniei, la Buftea, cei doi fosti iubiti au fost protagonistii unui "episod" care a dat de gandit.

Cantaretul, aflat in timpul "serviciului", ca antrenor la PRO TV, s-a ridicat de pe scaunul sau de jurat si a mers sa stea de vorba cu Laura Cosoi, venita in studioul unde se filmau confruntarile dintre concurenti. Dupa ce au discutat pret de cateva minute iar martorii i-au privit mirati, Smiley a revenit la locul lui, in timp ce frumoasa blondina a ramas sa urmareasca cum decurg filmarile, alaturi de Adela Popescu, Radu Valcan si alti cativa protagonisti din serialul Pariu cu viata.

Oare Laura Cosoi si Smiley s-au impacat sau a fost doar o discutie ca intre prieteni, de dragul vremurilor trecute?


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate