Există cale de împăcare între Cici de la Sistem şi Amalia? Răspunsul dat de artist te va surprinde

Amalia şi Cici de la Sistem au hotărât să se despartă fără scandal, iar acum acesta a găsit puterea de a vorbi despre separare.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Chiar dacă au împreună un copil, Ciprian Rogojan şi sexy horoscopista Amalia n-au reuşit să rămână împreună până la adânci bătrâneţi. Totuşi, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul copilului pe care-l au împreună.

Astfel, întrebat dacă mai există cale de împăcare între cei doi soţi, Cici n-a exclus această variantă.

“Luca este cel mai frumos camarad al meu. Când suntem împreună suntem doar noi doi şi atât, nu există o a treia persoană. Petrecem foarte frumos timpul împreună, ne uităm la filme educative, învăţăm să vorbim corect şi multe altele. Este un copil pe care l-am dorit foarte mult. Eu cu Amalia am rămas în relaţii bune, suntem doi oameni maturi, care au un copilaş împreună. Cale de împăcare între mine şi ea există doar dacă vrea Dumnezeu, El ştie ce este mai bine pentru noi doi. Dacă o să fie, o să se întâmple acest lucru, dacă nu, nu. Îmi doresc ca băieţelul meu, când o să mai crească, să fie mândru de tatăl său, aşa că o să muncesc în fiecare zi pentru asta”, a declarat artistul pentru Click!
 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate