Există sau nu un război între soţia lui Pepe şi Florin Pastramă? Află adevărul gol-goluţ despre relaţia celor doi veri! "Coşmar" EXCLUSIV!

Florin Pastramă, adevărul despre relaţia cu soţia lui Pepe! Sunt sau nu în "război"?

Autor: Lili Lascar

In articol:

Brigitte şi Florin Pastramă au fost protagoniştii unei nunţi fastuoase, cu invitaţi de marcă, un meniu de cinci stele, momente artistice de senzaţie şi ţinute care mai de care mai spectaculoase.

Citeste si: Cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! E o bombă sexy din showbiz

Ei bine, evenimentul a fost un final fericit al unei perioade în care cei doi îndrăgostiţi s-au certat la cuţite din tot felul de motive, mai mult sau mai puţin importante şi chiar s-a speculat că ar avea gânduri să anuleze nunta.

Florin Pastramă, adevărul despre relaţia cu soţia lui Pepe! Informaţiile care pun capăt speculaţiilor!

Trebuie să menţionăm că printre invitaţi s-a numărat şi Raluca Pascu, soţia lui Pepe, verişoară primară a lui Florin. Probabil că vă întrebaţi de ce am simţit nevoia să facem această precizare având în vedere că e firesc ca toate rudele mirilor să fie prezente la nuntă.

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

În cazul de faţă însă, se zvonea că familia Ralucăi nu are o relaţie prea bună cu Florin. S-a spus chiar că "taberele" ar fi avut conflicte majore de-a lungul timpului.

Totuşi, se pare că securea "războiului" a fost îngropată sau pur şi simplu nu a existat, Raluca părând destul de apropiată de vărul ei...controversat.

Tânăra ar aprecia mult umorul verişorului ei care o face întotdeauna să râdă cu gura până la urechi.

Soţia lui Pepe a filmat momentele deosebite ale "nunţii anului" şi le-a urcat pe insta story, cu tot felul de mesaje emoţionante.

Citeste si: Brigitte adusă înapoi la nuntă cu mascații BGS! Imagini halucinante! Ce s-a întâmplat de au intervenit forțele de ordine

 

Brigitte şi Florin Pastramă, certuri grave înainte de nuntă

" Brigitte şi Florin sunt pătimaşi, vulcanici şi, din păcate, găsesc foarte rar un numitor comun în discuţii. Niciunul nu lasă de la el, iar când se contrazic, e mai bine să stai departe de ei, că ies scântei. Iar în ultima perioadă, de când au început intens pregătirile pentru nuntă au zbierat încontinuu unul la celălalt. Se ameninţă cu despărţirea pornind de la o conversaţie despre o farfurie sau un aranjament floral. Noroc că s-a ocupat Oana Roman de eveniment, că altfel nu ştiu ce ar fi făcut. Se iubesc mult, asta e clar, dar dacă nu îşi impun nişte limite, visul frumos se va transforma în coşma r", a spus o sursă din anturajul soţilor Pastramă.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte, ieșire nervoasă cu puțin timp înainte de nunta anului, cu Pastramă: "Chem Poliţia!"

Brigitte ar fi deja însărcinată cu Florin Pastramă! "Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme"

Nunta anului! Primele imagini de la cununia religioasă a lui Brigitte cu Florin Pastramă! Cum au arătat mirii

O tânără a fost filmată în timp ce se plimba complet goală pe străzile acoperite de zăpadă

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Mă enervează că-mi vine și să plâng.” Cristina Șișcanu, încercată de emoții. Ce schimbare va face cât de curând

Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies