Experiența incendiară a unui medic căsătorit, pe Insula Sexului. A plătit 5000 de euro și a primit ceva ce niciun bărbat de pe lumea asta n-a avut: "Fetelor le-a plăcut mult"

Ryan, un medic stomatolog din New York, a petrect patru zile pline de orgii sexuale și droguri consumate fără limită, pe o plajă privată de pe Insula Margarita din Venezuela. Bărbatul a ținut un jurnal în care dezvaluia fiecare experință.

Distribuie pe:

fara descriere

O experiență controversată pentru medic căsătorit, din New York. Bărbatul și-a rezervat patru zile doar pe el și prietenii săi, pe o plajă privată din Venezuela, Insula Sexului, unde participat la mai multe petreceri cu sex și droguri. 

Ryan a dezvăluit că este la a doua experiență pe Insula Sexului și știe cum să se comporte printre multitdinea de femei apetisante. 

"Știam ce trebuie să fac pentru că am fost aici și anul trecut, așa că m-am furișat și mi-am ales două dintre cele mai frumoase fete care să-mi fie partenere în următoarele patru zile. Alcoolul deja curge. Îmi duc fetele într-unul dintre dormitoarele de jos”, a scris medicul în prima sa însemnare din jurnal, conform Mirror. 

fara descriere

Medicul a mărturisit că soția sa nu știe de această escapadă erotică și a ascuns fotografiile făcute drept amintire 

Bărbatul a dezvăluit în jurnalul său că a întreținut relații sexuale cu cele două fete pe iahtul luxos. Mai apoi, distracția s-a mutat în clubul de noapte, unde cei mai mulți dintre invitați consumau droguri. Medicul a relatat că pe parcursul celor patru zile pe Insula Sexului, a participat la mai multe orgii sexuale. Bărbatul a povestit că a făcut cunoștință cu alți colegi de breaslă, dar și un avocat. Cu toții participau la petreceri cu droguri, care se finalizau în camera de hotel, fără să-și mai amintească cum au ajuns din club la hotel. 

Citeste si: A murit actorul John Wesley din serialul Prințul din Bel Air

Citeste si: Șocant! Cum a ales să se sinucidă un tânăr, de față cu mama sa: „Aoleu, mamă...”

 

Citeste si: Prima zi de școală în America pentru Sorina. Ce a spus fetița când a fost întrebată de familia din România

„Am căutat un dealer și mi-am făcut și eu stocul (de droguri, n.red). Avea toate drogurile pe care ți le puteai imagina: cocaină, pastile. Am început să prizez cocaină cu fetele mele. Dj-ul a trimis jumătate din grupul fetelor pe scenă și ele au început să facă un spectacol sexual lesbian. (…) Un tip pe nume Samuel, bărbatul macho din grup, s-a ridicat și a început să facă sex cu fetele. Încetul cu încetul, aproape toată lumea, inclusiv eu, a început să facă sex în club. O urgie uriașă. Am consumat atât de multe droguri încât mi-am pierdut cunoștința”, a mărturisit medicul american.

fara descriere

În ultima zi petrecută pe insulă, bărbatul se aștepta să fie cea mai lungă dintre toate. 

"Petrecerea în club a început după ce și-a făcut apariția un tip costumat în Moș Crăciun care cânta colinde de Crăciun latino-americane. Fetelor le-a plăcut mult! Încep să aducă drogurile și cu toții am devenit mai gălăgioși. E ultima noapte aici și cred că va fi una lungă și nebună. Cine știe ce se va întâmpla?”, a consemnat doctorul în jurnalul său. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate