Experiența periculoasă la care s-au supus doi turiști! Au vrut să experimenteze noi fantezii sexuale, dar au ajuns la spital

Un turist din Marea Britanie se zbate între viață și moarte după ce a căzut de la balconul unui apartament, în timpul unei partide de amor.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Turistul din Marea Britanie și iubita sa au ajuns în stare critică la un spital din Franța după ce au căzut de la balcon în timpul unei partide de sex în văzul tuturor.

Cuplul se afla în vacanță în Franța, unde au închiriat un apartament. Britanicul în vârstă de 30 de ani şi iubita sa, o canadiancă de 28 de ani, făceau sex pe balconul apartamentului pe care-l închiriaseră când s-au dezechilibrat şi au căzut de la o înăţime de 3,6 metri.

Citeste si: Radu Ţibulca, alias Ghiţă Şpagoveanu din 'Moldovenii': “Cand am vazut pentru prima oara o vaca, am zis ca e un dalmatian mare!”

Citeste si: Un tată i-a pregătit fetiței sale mormântul și o duce acolo zilnic. Îți vor da lacrimile când vei afla de ce face asta

Citeste si: Declarații șocante ale criminalului de la Săpoca: ”Am crezut că sparg păpuși...”! Continuarea e cutremurătoare

Amorul pasional i-a dezechilibrat pe cei doi iubiți și au căzut de la balcon 

Din spusele martorilor care i-au văzu pe cei doi tineri, erau în focurile pasiuni în momentul în care s-a produs accidentul. „Cuplul a fost văzut în timp ce făcea dragoste, în balconul apartamentului pe care l-au închiriat. Erau, într-adevăr, foarte înflăcăraţi şi, de-odată, au căzut peste balustradă. Vecinii au chemat imediat salvarea”, a declarat un anchetator, citat de Daily Mail.

Tânărul se zbate acum între viaţă şi moarte, fiind transportat în stare critică la secţia de terapie intensivă a spitalului Pasteur din Nisa. Din fericire, femeia este în stare stabilă, cel mai probabil căzând peste trupul iubitului ei.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate