Experiment WOWbiz.ro! Romanii sunt dispusi sa-si dea voturile chiar si pentru o pereche de silicoane! Vezi ce le-a facut “candidata” Roxana Marinescu!

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile parlamentare, iar romanii se pregatesc sa-si decida noii conducatori. Daca nu ati aflat inca, WOWbiz.ro are un "candidat" surpriza, in persoana sexoasei Roxana Marinescu, pe care a trimis-o pe teren sa stranga “voturi”. Bruneta are un program electoral greu de refuzat. Ea a promis alegatoarelor ca le va pune silicoane daca va fi votata. Nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut cati romani ar fi dispusi sa puna… stampila pe "candidata" noastra! ##VIDEO7054##

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereIn tara este forfota mare, campania electorala e in toi, pe toti stalpii si  pe toate gardurile sunt afise cu cei ce vor sa devina senatorii si deputatii Romaniei. Prin piete, pe ulite sau in orice carciuma de la tara se discuta despre alegerile de duminica.

Plecand de la realitatile triste cand la alegeri au fost mii de romanii care si-au dat voturile pentru cativa leuti, o pereche de cizme de cauciuc sau chiar o galeata, reporterii WOWbiz.ro au facut un experiment inedit. Au vrut sa vada pe ce sunt dispusi romanii sa-si mai dea voturile in acest an si au inventat un “candidat”…special! Pe Roxana Marinescu, una dintre cele mai sexoase si “tunate” brunete din Romania.

##VIDEO7055##

Ca atare, i-am facut cateva “afise electorale” si am scos-o pe teren, sa stranga “voturi”. Am mers in Piata Sudului, una dintre cele mai cunoscute piete din Bucuresti, dar si la tara, la Frumusani in Calarasi, si in cateva sate din judetul Giurgiu. Roxana trebuia sa le promita alegatoarelor ca le va pune silicoane gratis, iar barbatilor sa le promita ca sotiile sau fiicele lor vor beneficia de o astfel de interventie daca vor pune stamplia pe ea! Surprinzator, sau nu, Roxana a avut un succes incredibil cu promisiunile ei si a reusit sa stranga foarte multe “voturi”! Iar la final, cand alegatorii au aflat de la reporteri ca este doar o gluma, unii dintre ei au fost chiar dezamagiti

Trecand peste partea amuzanta a reportajului nostru, realitatea este foarte trista! Dupa 22 de ani de democratie, sunt extrem de multi romani care voteaza pentru aproape orice. Ca voteaza pentru bani se poate explica prin faptul ca este saracie mare in tara, dar cand isi dau votul pentru silicoane, sfidarea si ignoranta sunt duse la maxim. Si nu intamplator Romania se afla intr-o situatie critica, prin faptul ca nu avem drumuri, scoli, iar pensiile si salariile sunt mizere… Poate ca ne meritam soarta.

Video: Ion Paun

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate