Expertul Cătălin Grigoraș care a analizat ”pixelul albastru” în filmulețul în care Băsescu agresa un copil, autorul unei descoperiri epocale! ”Izgonit” din România, a ajuns să lucreze cu FBI-ul

Expertul Cătălin Grigoraș, celebru pentru sintagma ”pixelul albastru” și care a salvat campania lui Traian Băsescu din 2009, a ajuns unul dintre cei mai apreciați specialiști din lume, la care apelează chiar și FBI.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cătălin Grigoraș, expertul care a analizat filmarea în care Traian Băsescu lovește un copil și care a dat un verdict favorabil acestuia (înregistrarea nu este autentică), a avut mari probleme la serviciu, și-a dat demisia și a plecat din țară. Acum, Grigoraș a făcut o descoperire care l-a făcut celebru în toată lumea, iar FBI-ul sau serviciile de securitate apelează frecvent la el. În România nu a fost, însă, suficient de bun.

Expertul Cătălin Grigoraș, cu ”pixelul albastru”, lucrează cu FBI! Marea descoperire a românului

fara descriere

Citeste si: Pixelul albastru, varianta 2017! La ce s-a uitat Traian Basescu atunci cand a vorbit despre "cei 6 membri" ai trupei ABBA?

Citeste si: Dinu Patriciu a pierdut procesul cu Traian Basescu. Afla de ce se judeca cei doi

Citeste si: Elena Băsescu seamănă tot mai mult cu Brigitte Pastramă. Cum arată fiica fostului președinte al României, după noua intervenția estetică

Cătălin Grigoraș a descoperit că ”zumzetul” rețelelor electrice poate stabili dacă o înregistrare a fost sau nu măsluită. Este vorba de un sunet specific emis de becuri, prize, aparate, etc. pe care românul le stochează de mai bine de un deceniu pe un suport special. Este singurul om din lume care deține un dispozitiv cu care se pot capta și stoca semnale neregulate de sub 50 Hz emise de rețeaua electrică și radiația electromagnetică, imposibil de perceput pentru urechea umană. Acest sunet specific este identic, indiferent în ce loc ești și nu poate fi ”falsificată”. ”Variația de 50 Hz este aceeași și la mine acasă și la tine acasă, fie că facem înregistrarea în București sau oriunde în Europa Continentală. Este complet aleatorie, nimeni nu o poate prezice nici măcar peste 10 secunde. Asta îi ajută enorm pe criminaliști”, spune Cătălin Grigoraș.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate