Explicaţia inelului de pe degetul Cristinei Mihaela Dorobanţu: "Am spus nu"

Cristina Mihaela, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a venit astăzi în platou, la Teo, cu un inel "suspect" pe deget. Imediat, Bursucul a luat-o la întrebări.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Cristina Mihaela a vorbit astăzi, în cadrul rubricii ei de la Teo Show, Secrete între fete, despre cum putem integra bocancii în ţinute. Cum a intrat în platou, Bursucu i-a luat mâna şi a sesizat că are un inel în plus, pe care până acum nu îl avea. 

"Te-a cerut?", a vrut să ştie Bursucu'.

"Mi l-am achiziţionat eu.

M-am cerut eu singură!  Dragă Cristina, eşti minunată, vrei să rămâi toată viaţa alături de mine? Şi am spus: Nu, fată! Nu ştii să găteşti, să speli şi alte alea", a spus Cristina Mihaela Dorobanţu, azi, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Ce mic-dejun recomandă Cristina Mihaela, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!

“Sunt mereu pe drumuri şi în continuă mişcare, aşa că am nevoie de energie şi de concentrare şi nu sar niciodată peste micul dejun. Îmi place să gătesc, am multe reţete care se fac în doar câteva minute, iar preferata mea este toast-ul cu avocado şi ouă ochiuri. Sunt sigură că, dacă o veţi încerca, va crea dependenţă şi, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie prima oară, cel puţin două săptămâni veţi mânca doar asta dimineaţa”, declară Cristina Mihaela.

Reţeta este pe cât de sănătoasă şi plină de nutrienţi, pe atât de uşor de realizat.

“Se pregăteşte foarte uşor şi veţi căpăta energia de care aveţi nevoie zi de zi. În plus, este şi prietenoasă cu silueta.

 

Ingrediente:

2 felii de toast integral

2 ouă

1 avocado

1 lingură ulei de măsline

1 lingură suc de lămâie

4-5 fire de arpagic (opţional)

sare, piper (după gust)

Mod de preparare:

1.   

Într-un bol adăugăm avocado, sucul de lămâie, sare, piper, firele de arpagic tocate şi puţin ulei de măsline. Cu ajutorul unei furculiţe, presăm şi amestecăm ingredientele până totul devine o pastă.

2.     În mjlocul fiecărei felii de toast, cu ajutorul unui cuţit, conturează forma unui cerc cu diametrul de aproximativ 3-4 cm şi taie-l din felia de toast.

3.     Pune puţin ulei de măsline într-o tigaie non-aderentă, iar când aceasta s-a încins, adaugă feliile de toast şi cercurile de pâine.

4.     Când au prins o culoare aurie, cam după 2 minute, întoarce-le pe cealaltă parte şi adaugă în mijlocul feliilor de pâine câte un ou.

5.     Presară peste fiecare ou puţină sare şi piper şi acoperă tigaia cu un capac.

6.     Cercurile de pâine se vor prăji imediat. Aşa că le poţi scoate pe o farfurie mai repede.

7.     Ouăle vor fi gata cam în 3-6 minute, depinde de cum le preferi.

8.     Când sunt gata, pune fellile de tost pe o farfurie şi asezonează-le cu pasta de avocado.

9.     Serveşte-le imediat pentru că sunt delicioase atunci când sunt calde”, explică vedeta.

Preparatul este sănătos, nutritiv şi are un aspect interesant, astfel că sunt mari şanse să fie plăcut şi de cei mici mai pretenţioşi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adrian şi Rafaela şi-au aruncat vorbe grele! Lucrurile au degenerat şi concurentul de la Puterea Dragostei a părăsit emisiunea

Ce se întâmplă cu vremea în Bucureşti şi în ţară? Corespondenţă speciala de la Petre Nechita, reporter Ştirile Kanal D

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 19 Ianuarie 2021: astazi Balantele au parte de vesti bune

Se schimbă vremea radical în România! Meteorologii anunţă temperaturi şoc în următoarele săptămâni. Prognoză meteo ANM

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Alertă de gradul zero la Capitoliu! Amenințare cu bombă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies