Explicație năucitoare dată de studentul marocan acuzat de dubla crimă de la Iași. Un detaliu suspect văzut în vilă l-a făcut să-și piardă mințile! Ce a făcut apoi

Ieri, 7 februarie, Ahmed Sami El Bourkadi a fost audiat pentru prima dată de când a avut loc tragedia de la Iași, acolo unde doi studenți au fost uciși.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Detalii noi privind dubla crimă de la Iași, acolo unde doi studenți au fost uciși cu bestialitate! Ieri, 7 februarie, Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în acest caz, a fost audiat pentru prima dată, iar acesta, în continuare, și-a susținut nevinovăția. 

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că a explicat că este nevinovat, Ahmed Sami El Bourkadi a mai precizat că, într-adevăr, a fost la locul faptei în trei zile diferite, iar ultima dată când a mers în vizită, o persoană a venit să-l ia cu mașina de la vila de pe Moara de Vânt, deci un nou martor a apărut în anchetă.

Ce a observat principalul suspect în vila de pe Moara de Vânt

Ahmed Sami El Bourkadi a fost prezent în fața anchetatorilor pentru audieri, iar acesta a mărturisit că este nevinovat. Tânărul student a recunoscut că a mers la cei doi studenți acasă, în vizită, în trei zile diferite, însă nu el a comis fapta.

Citeste si: EXCLUSIV! Marocanul suspect de uciderea celor doi studenți din Iași a fost informat de știrile apărute în presă. Ce transmite în continuare din spatele gratiilor

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Așadar, principalul suspect din acest caz a precizat că a fost la Ioana Vanessa Burlacu și la iubitul acesteia, Youssef Jniyah, în zilele de 8,9 și 10 decembrie. Mai precis, în prima zi tânărul a mers în vizită, iar următoarea dată a fost la cei doi iubiți să-și recupereze un halat pe care îl uitase în vilă. 

Cu toate acestea, a treia zi a fost, din nou, la locuința victimelor, însă atunci nu a mai intrat, asta pentru că a observat un detaliu ce l-a pus pe gânduri. Avocata tânărului a explicat că acesta a văzut că geamul lateral era spart, iar în casă era lumină. În acel moment el s-a speriat și a plecat de la locul unde a avut loc dubla crimă, urmând ca peste câteva ore să meargă la Roma, unde avea să petreacă o vacanță alături de iubita lui. 

Explicație năucitoare dată de studentul marocan acuzat de dubla crimă de la Iași

Ahmed Sami El Bourkadi

În anchetă a apărut un nou martor

Un nou martor cheie a apărut în dosar, mai precis șoferița unei companii de transport care l-a luat pe studentul marocan din fața vilei de pe Moara de Vânt. Prin intermediul aplicației instalate pe telefonul mobil, tânărul a solicitat o mașină, iar o șoferiță a mers să-l preia.

Citeste si: Rezultatele ADN ale criminalului vinovat în cazul dublei crimei din Iași, unde doi studenți au fost uciși! Este sau nu vinovat Ahmed Sami El Bourkadi

Așadar, femeia va trebui să fie identificată, apoi audiată, fiind un martor cheie în dosarul studenților ce au fost uciși în vila de pe Moara de Vânt, din Iași. Șoferița este prima persoană cu care principalul suspect al crimei a avut contact după ce ar fi săvârșit fapta. 

Ioana Vanessa Burlacu și iubitul ei, Youssef Jniyah, au fost găsiți fără suflare, în același pat, în vila unde locuiau cu chirie, din Iași. Trupurile neînsuflețite ale celor doi studenți la Medicină au fost înjunghiate de mai multe ori, apoi criminalul ar fi încercat să le incendieze, însă nu a reușit.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

"A plecat" Ana Oros, condusă pe ultimul drum. Prietenii și familia își iau rămas-bun de la femeia pe care câinii au sfâșiat-o de vie, lângă Lacul Morii

Ce sumă colosală cer părinții Raisei ca despăgubire, după ce fiica lor a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de către un polițist. Pedeapsa pe care agentul vinovat o riscă...

Tragedie în Capitală! Un tânăr de 24 de ani a fost ucis după ce o mașină l-a lovit în plin

Cristiana s-a stins într-un mod cutremurător! Românca a murit de frig, îngropată sub zăpadă, alături de trei dintre câinii ei

SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

Tragedie în Capitală! Un tânăr de 24 de ani a fost ucis după ce o mașină l-a lovit în plin

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies