Explicatiile halucinante ale lui Cristian Cioaca - Un martor misterios spune ca Elodia e in viata

Cristian Cioaca spune ca e convins ca sotia sa traieste si ca a plecat din tara cu iubitul ei. Cat despre reparatiile dubioase din apartament, politistul sustine ca au fost facute din cauza fiului sau, caruia ii faceau baie zilnic, iar apa se infiltra in pereti.

Distribuie pe:

fara descriereIn apararea sa, politistul spune ca exista un martor care nu a fost niciodata audiat si care sustine ca a vazut-o pe Elodia dupa disparitia oficiala. Mai mult, Cristian Cioaca spune ca ar fi vorba de o inscenare si ca petele de sange gasite pe hainele si lucrurile sotiei ar fi fost special puse de anchetatori.

Despre reparatiile din casa politistul da vina pe fiul sau. Fiind destul de mic parintii ii faceau baie zilnic, iar apa care se scurgea a ajuns sa se infiltreze in pereti, de aceea si nevoia de reparatii. Pentru petele de sange gasite de anchetatori sub reparatii Cristian Cioaca nu are explicatii. Cristian Cioaca nu a reusit sa ii convinga pe judecatori cu aceste explicatii, magistratii luand decizia de a-i prelungi mandatul de arestare preventiva.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate