Explozie de cazuri de COVID! Măsurile de relaxare au adus o creștere cu 232%!!

Explozie uriașă de cazuri de COVID. Croația se află într-un impas uriaș după ce s-au înregistrat cu 232% mai multe cazuri după relaxarea măsurilor.

Explozie de cazuri! Măsurile de relaxare au adus o creștere cu 232%!!
Autor: D.A.

In articol:

Explozie de cazuri! Măsurile de relaxare au adus o creștere cu 232%!!
Explozie de cazuri! Măsurile de relaxare au adus o creștere cu 232%!!

COVID lovește năprasnic după ce Croația a decis să aplice numeroase măsuri de relaxare. După ce majoritatea țărilor au relaxat măsurile de prevenire a răspândirii virusului au fost înregistrate noi creșteri a numărului de persoane infectate.

Ultimul studiu este dezastruos pentru toți cei care au decis să aplice măsurile de relaxare.

Una dintre țările care se confruntă cu cea mai dură revenire a virusului este Croația, care a înregistrat o creștere considerabilă.

Citeste si: Marele pericol care îi pândește pe români. Rafila declanșează alerta

Citeste si: 125 de oameni uciși de fulgere. Fenomenul capătă amploare

Față de săptămâna precedentă (21-28 iunie), cu 232% mai multe persoane au contractat virusul COVID-19 în perioada 29 iunie – 5 iulie. Potrivit Universității Johns Hopkins, în Croația au fost înregistrate 3.151 infecții cu noul coronavirus, la un număr 4,2 milioane de locuitori.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Relaxarea măsurilor, o decizie proastă și pentru noi?

Conform Focus, motivul principal al creșterii numărului de infecții în Croația și în țările din zona balcanică este faptul că țările din regiune au întreprins, la începutul epidemiei, măsuri stricte, ”din cauză că sistemele

de sănătate erau foarte slabe”, iar acestea, ulterior, s-au relaxat.

 

Croația a relaxat măsurile de ceva vreme, chiar mai mult, aici, s-au deschis și cluburile de noapte. Iar plajele sunt pline cu turiști, care par că au uitat de existența virusului ucigaș.

 

După această nouă explozie de coronavirus, mai multe țări au decis să reintroducă măsuri stricte de prevenire a răspândirii virusului.

Astfel, Grecia a decis să închidă frontiera cu Serbia până pe 15 iulie, din cauza unui focar de coronavirus. În Serbia numărul de cazuri a crescut cu 125% într-o săptămână.

 

De asemenea, cancelarul austriac Sebastian Kurz a emis recent un avertisment de călătorie pentru șase țări din Balcani. Oricine revine din Albania, Bosnia-Herțegovina, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord și Serbia intră în carantină timp de două săptămâni.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

"A plecat" Ana Oros, condusă pe ultimul drum. Prietenii și familia își iau rămas-bun de la femeia pe care câinii au sfâșiat-o de vie, lângă Lacul Morii

Ce sumă colosală cer părinții Raisei ca despăgubire, după ce fiica lor a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de către un polițist. Pedeapsa pe care agentul vinovat o riscă...

Tragedie în Capitală! Un tânăr de 24 de ani a fost ucis după ce o mașină l-a lovit în plin

Cristiana s-a stins într-un mod cutremurător! Românca a murit de frig, îngropată sub zăpadă, alături de trei dintre câinii ei

SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

Tragedie în Capitală! Un tânăr de 24 de ani a fost ucis după ce o mașină l-a lovit în plin

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies