EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe din Suceava. Patru locatari intoxicaţi cu monoxid de carbon

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, într-un bloc de locuinţe din municipiul Suceava, pompierii salvând, cu scara mecanică, zece locatari afectaţi de fumul şi gazele toxice degajate, şi acordând primul ajutor pentru patru locatari intoxicaţi cu monoxid de carbon. Trei persoane, un tânăr în vârstă de 16 ani şi două femei de 22, respectiv 71 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Mai exact, incendiul s-a produs, duminică dimineaţă, într-o garsonieră situată la al doilea etaj al unui bloc de locuinţe din municipiul Suceava, iar pentru stingerea focului au intervenit pompierii militari cu cinci autospeciale şi o ambulanţă SMURD sub coordonarea primului-adjunct al inspectorului şef, colonelul Dan Hoffman. La sosirea pompierilor, incendiul era puternic, fiind degajate cantităţi mari de fum şi gaze toxice, iar din această cauză mai multe persoane cereau ajutor de la geamurile locuinţelor.

În urma intervenţiei pompierilor militari, au fost salvaţi zece locatari, din care trei minori, în timp ce locatarii de la parter şi de la primul etaj, aproximativ 15 persoane, au reuşit să iasă din clădire înaintea sosirii militarilor. Mai mult,  echipajele de pe ambulanţele S.A.J. au acordat primul ajutor medical pentru patru persoane, care au prezentat simptome de intoxicaţie cu monoxid de carbon, iar trei dintre acestea, un tânăr în vârstă de 16 ani şi două femei de 22, respectiv 71 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:50, după aproape patru ore de intervenţie.

Mai multe amanunte aici


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate