Explozie puternică într-un bloc din Galați! Un om a ajuns la spital, 6 apartamente au fost distruse

Galați: o explozie a avut loc într-un bloc din oraș. Un om a ajuns la spital.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O explozie puternică a avut loc într-un bloc din Galați în această dimineață de sâmbătă. O persoană a ajuns la spital, după ce a suferit arsuri de gradul 2 și 3. Deflagrația nu a fost urmată de un incendiu.

Astfel că în blocul de locuințe din Galați, la etajul al patrulea, s-au acumulat gaze într-un apartament, iar apoi a urmat explozia. Astfel că în total șase apartamente au suferit în urma acestui lucru, fiind provocate multe pabuge materiale: uși și geamuri sparte, tavane și pereți dărâmați.

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Peste 61.000 de români au votat până în jurul orei 19:00

Citeste si: VIDEO | Un bătrân a fost "uitat" în blocul morții din Timișoara: "Nu am știut nimic, am adormit la televizor"

Se va stabili în comisia de anchetă condusă de prefectul județului dacă structura imobilului a fost sau nu afectată. Conform ISU Galați, nu a avut loc niciun incendiu.

fara descriere

Citeste si: Bărbat rănit în staţia de metrou de la Universitate, de un geam care i-a căzut în cap

Care a fost cauza exploziei din blocul din Galați

Conform gazetagalatiului.ro, explozia ar fi fost provocată de acumularea de gaze din cauza unui cuptor găsit deschis, în timp ce înauntru se aflau cărămizi de șamotă - folosite pentru încălzire. Detectorul de gaze era deconectat

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate