Explozie puternică într-un bloc din Slatina! Mai mulți oameni au rămas fără casă, iar doi se află în stare gravă

În Slatina a avut loc o explozie de proporții într-un bloc. 85 de persoane au fost evacuate, iar 2 se află în stare gravă.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Explozie puternică într-un bloc din Slatina! Doi oameni, răniți grav


In articol:

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 30 de pompieri au intervenit pentru a stinge focul dintr-un blocn din Slatina. O garsonieră a luat foc din cauza acumulărilor de gaze de la centrala termică. Ulterior, incendiul s-a extins și în restul blocului.

În garsonieră locuiau două persoane, o femeie de 75 de ani și un bărbat de 81 de ani, care se află în stare gravă. Au fost transportați la spitalul din Slatina.

Citeste si: Florin Călinescu, probleme de sănătate. A fost nevoie de intervenția medicilor: „Nu vreau să îl pierd. Îmi e tare drag”

Citeste si: Doi frați din Iasi s-au căsătorit și au facut copii. Procurorii le-au stricat povestea de dragoste și i-au trimis in instanță

Citeste si: Nicolae Guţă are o vilă secretă la Timişoara! Manelistul a scos-o la vânzare imediat după ce a construit-o! FOTO

Femeia a fost găsită conștientă, cu arsuri de gradul II la nivelul capului și suspiciune de fractură la membrul superior stâng, iar bărbatul a fost găsit conștient, cu arsuri de gradul II la membrul superior drept. Cele două victime au fost transportate la UPU Slatina. La fața locului a fost asistată și o femeie, cu atac de panică, dar aceasta a refuzat transportul la spital. Ulterior, un echipaj SAJ, a transportat la UPU Slatina o altă femeie, cu probleme respiratorii, relatează Mediafax.

Explozie puternică într-un bloc din Slatina! Doi oameni, răniți grav

Peste 30 de pompieri au intervenit în Slatina. Garsoniera unde s-a produs explozia era la etajul al treilea, potrivit ISU Olt. 

Mai mulți oameni au rămas fără casă

85 de oameni au fost evacuați din cauza incendiului. 20 de garsoniere sunt acum de nelocuit, iar oamenii, iar multe familii au rămas avum fără casă. Primăria va trebui să le găsească adăposturi provizorii până la finalizarea expertizei tehnice. (Citeste si: A fost publicată o nouă imagine a coronavirusului! Ce au remarcat savanții după ce au analizat virusul la microscop)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate